You are here:

Laszlo Dioszegi nu are milă de Marius Ştefănescu, după transferul la FCSB: "Ne spusese că îşi doreşte un transfer acolo. Am crezut că are onoare!"

Laszlo Dioszegi nu are milă de Marius Ştefănescu, după transferul la FCSB: "Ne spusese că îşi doreşte un transfer acolo. Am crezut că are onoare!"

FCSB

Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, nu îl iartă pe Marius Ştefănescu (26 de ani), atacantul lateral pe care clubul din Sfântu Gheorghe l-a cedat la FCSB în schimbul a peste un milion de euro în perioada de transferuri din vară.

Marius Ştefănescu a cerut să plece de la Sesi, dar nu nu s-a pus "absolut deloc problema să ajungă la FCSB". Totuşi, în cele din urmă, campioana României l-a transferat pe Ştefănescu ca înlocuitor pentru Florinel Coman (26 de ani), plecat la Al Gharafa.

Transferul lui Ştefănescu la FCSB încă îl doare pe Laszlo Dioszegi: "N-aş mai avea încredere acum în el"

Dioszegi l-a arătat cu degetul pe Marius Ştefănescu pentru că s-a transferat la FCSB, deşi îi spusese că îşi doreşte un transfer în străinătate. Omul de afaceri a spus că banii în plus oferiţi de FCSB l-au făcut pe Ştefănescu să accepte mutarea la Bucureşti.

”N-aş mai avea încredere acum în el. Anul trecut, după lungi negocieri, i-am prelungit contractul cu doi ani, deşi era clar că se vede la un alt club. Ne spusese că îşi doreşte un transfer în străinătate şi că nu se pune absolut deloc problema să ajungă la FCSB, am avut încredere în ce a zis.

Apoi, FCSB i-a oferit mai mulţi bani şi a vrut imediat să plece. După ceva vreme, antrenorul Bernd Storck mi-a spus că jucătorul nu mai e cu mintea la antrenamente, aşa că m-am gândit că cel mai bine e să-l vindem. Am învăţat să nu mai am încredere în jucători. M-a durut această situaţie. Am crezut că are onoare şi că va merge în străinătate, nu la FCSB”, a spus Dioszegi, conform csakfoci.hu.

Marius Ştefănescu a marcat de două ori şi a livrat o pasă decisivă în 14 meciuri (755 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius stefanescufcsblaszlo dioszegitransfersepsi 

viewscnt
Articole similare