Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi nu i-a venit să creadă ce a spus portarul Rapidului despre fanii lui Sepsi: ”E o minciună ordinară!”

Laszlo Dioszegi nu i-a venit să creadă ce a spus portarul Rapidului despre fanii lui Sepsi: ”E o minciună ordinară!”
Comentarii

Laszlo Dioszegi, preşedintele echipei Sepsi, a fost extrem de deranjat de cele spuse de Horaţiu Moldovan, după partida Sepsi - Rapid, scor 2-2.

Horaţiu Moldovan a declarat că fanii lui Sepsi îl înjurau aseara, ca şi în trecut, pentru faptul că este român!

Declaraţia l-a scos din sărite pe Dioszegi, care a reacţionat dur la adresa jucătorului de la Rapid. 

„Absolut nimic nu e adevărat. Acum, am citit şi eu. E o aberaţie, mai mult decât o aberaţie. La noi, nu a apărat niciun meci. Cum să fie criticat, dacă nu a jucat nici măcar două minute?

E ceva de groază. Cum să fie criticat că este român? La noi, nu există aşa ceva! La noi, 80% din jucători sunt români. Nimeni n-a fost acuzat că e român sau sârb sau orice.

Eu sunt total stupefiat de ceea ce a zis Horaţiu Moldovan. El n-a apărut, la noi, nici măcar un singur meci. Cum poate să spună aşa ceva? La noi, echipa o face antrenorul, care merge să se consulte cu antrenorul de portari.

Am crezut că nu citesc bine! Cum poate să afirme aşa ceva? Când a fost foarte bine primit la noi, a primit salariul la zi, chiar dacă nu a apărat nici zece minute. E ceva de groază!

Nimeni nu i-a zis nici măcar să se ducă spre stânga sau spre dreapta. E ceva inadmisibil. Eu cred că, dacă cineva mai vorbeşte cu el, o să-şi dea seama ce prostie a spus. E ceva sub orice critică.

La meciul ăsta, nu ştiu dacă a fost huiduit. Dar, chiar dacă a fost huiduit la meciul ăsta, nu poate să spună ceva ce a fost în trecut, care nu este adevărat. E o minciună ordinară! Sincer, eu n-am auzit să fie huiduieli, chiar pot să spun că Rapidul a fost primit foarte bine. Poate că cineva, un suporter sau doi au huiduit, că aşa sunt suporterii. Dar de la huiduieli şi până la acuze că a fost nu ştiu cum primit că e român… e ceva inadmisibil. Eu cred că a dat un interviu care e nelalocul lui”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

La Sepsi, Horaţiu Moldovan nu a prins niciun minut în anul 2019. De la Sf. Gheorghe a plecat la UTA Arad, unde a jucat doar 4 meciuri, fiind rezerva lui Florin Iacob.

Mutarea câştigătoarea a fost în Giuleşti, unde Moldovan se simte bine şi este portarul titular. Portarul în vârstă de 23 de ani a ajuns la Rapid pe 6 ianuarie 2021.

În prezent, Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul 12 din Liga 1, cu zece puncte obţinute după 11 meciuri jucate.

  • 450.000 de euro este cota lui Moldovan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sepsihoratiu moldovanlaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare