Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lăudat de toată lumea | "Mbappe, unul dintre jucătorii cei mai talentaţi pe care i-a avut Franţa!"

Lăudat de toată lumea | "Mbappe, unul dintre jucătorii cei mai talentaţi pe care i-a avut Franţa!"

Cupa Mondială

Comentarii

Atacantul de 19 ani Kylian Mbappe este ''unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care Franţa i-a avut vreodată'', a declarat joi colegul său, Paul Pogba, cu trei zile înaintea finalei Cupei Mondiale din 2018, contra Croaţiei.

''Kyky este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care Franţa i-a avut. Îl văd în fiecare zi la antrenament. Este foarte tânăr şi va continua să crească. Poate va pierde meciuri, alteori nu va înscrie, dar este inutil să-l criticăm pentru că-i cunoaştem talentul. El ştie că trebuie să facă şi faza defensivă, să-şi ajute echipa, o face şi o face cu plăcere'', a afirmat Pogba.

Jucătorul lui Man United a menţionat că deşi are doar 19 ani, pe teren Mbappe arată că are experienţă: ''Kyky este tânăr, dar pe teren nu arată asta. Chiar dacă spune că este cel mai bun, deşi nu a zis-o, a arătat-o pe teren, nu văd ce este rău în asta. Are dreptul de a avea ambiţii, iar la vârsta lui chiar trebuie să aibă. Va continua să înveţe, va câştiga experienţă, şi pot spune că este chiar prea matur pentru vârsta lui'', a arătat Paul Pogba.

Mbappe a marcat trei goluri în turneul rus, unul în grupă (1-0 împotriva Peru) şi doua împotriva Argentinei, în optimi (4-3), după ce a provocat un penalty din care s-a deschis scorul.

Afla mai multe despre: campionatul mondialmbappefrantapogba 

viewscnt
Articole similare