Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laude pentru conducerea unei echipe din play-off: „Patronul de acolo este enervant de corect!”

Laude pentru conducerea unei echipe din play-off: „Patronul de acolo este enervant de corect!”

Superliga

Comentarii

Sepsi a fost bănuit de adversare că ar fi lăsat garda jos în meciul cu CFR din play-off-ul Ligii 1, scor 0-1 şi viceversa cu FCSB, unde s-a impus cu 2-1.

Marin Barbu, fostul antrenor, a povestit un episod prin care a trecut Sepsi înainte să promoveze în prima ligă, ca să demonstreze cât de corect este preşedintele formaţiei din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi.

În opinia lui Barbu, Sepsi nu ar fi capabilă să facă jocuri de culise în play-off.

„Patronul de la Sepsi este enervant de corect. Este corect şi cu ăia care nu merită. Vom vedea dacă CFR bate şi în retur pe Sepsi. Când Sepsi era la judeţ, adversarii au cerut bani să se lase bătuţi. Laszlo Dioszegi a refuzat! În vestiar, înainte de meci, adversarii au cerut două lăzi de bere şi tot a refuzat. Cine spune că Sepsi se lasă bătută de CFR nu îl cunoaşte pe patronul lui Sepsi”, a declarat Marin Barbu la Radio Gold FM.

Laszlo Dioszegi: „Nu păcălesc fotbalul"

Dioszegi s-a apărat după ultimele acuzaţii apărute în spaţiul public. Patronul lui Sepsi a mărturisit: „Nu suntem mai apropiaţi nici de CFR, nici de Dinamo, nici de Steaua, nici de FC Braşov. Vă spun sincer, eu nu păcălesc fotbalul. Eu bag mâna în foc pentru toţi cei din stafful nostru şi majoritatea jucătorilor. Nu cred că în timpurile noastre, în 2021, mai poate să mai existe măcar vorba despre blat sau meciuri aranjate. La fiecare meci câştigat au o primă. Nu e o primă mare, dar e o primă (n.r. - 900 de euro)", a mai spus omul care conduce clubul”.

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

Afla mai multe despre: sepsiplay-offlaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare