You are here:

Laude pentru naţionala României din partea adversarilor! Ce a declarat selecţionerul Slovaciei, după califcarea tricolorilor în optimi

Laude pentru naţionala României din partea adversarilor! Ce a declarat selecţionerul Slovaciei, după califcarea tricolorilor în optimi

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Slovaciei, Francesco Calzona, a declarat, miercuri seară, că România este o echipă puternică, subliniind că îi place stilul de joc abordat de tricolori.

"Am vrut să câştigăm grupa şi ne-am descurcat bine în cea mai mare parte a meciului. România este o echipă puternică şi îmi place cum joacă. Orice adversar cu care ne vom confrunta acum va fi dificil. Am ajuns în optimi şi vrem să ajungem în sferturile de finală pentru fanii noştri", a spus Calzona, conform uefa.com.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc.

Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Afla mai multe despre: slovaciaromânia 

viewscnt
Articole similare