You are here:

Laurenţiu Brănescu a semnat cu a 16-a echipă din carieră! Anunţul oficial

Laurenţiu Brănescu a semnat cu a 16-a echipă din carieră! Anunţul oficial

Fotbal intern

Comentarii

Liber de contract de un an, Laurenţiu Brănescu a semnat în această perioadă de mercato cu Ceahlăul Piatra Neamţ, grupare din Liga 2.

Un nou transfer pentru Brănescu

Laurenţiu Brănescu a semnat cu a 16-a echipă din carieră, de data aceasta portarul a ales să joace în Liga 2, alături de Ceahlăul Piatra Neamţ.

”Bun venit, Laurenţiu Brănescu! Laurenţiu Brănescu este un portar de 30 de ani cunoscut lumii fotbalistice din România. Originar din Râmnicu Vâlcea, acolo unde a început junioratul, Brănescu a făcut apoi pasul către Juventus Torino.

În străinătate, portarul a mai fost component al echipelor Juve Stabia (Italia), Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), NK Gorica (Croaţia), Zalgiris Vilnius (Lituania), Kilmarnock FC (Scoţia) şi Atromitos (Grecia).

În România, jucătorul a evoluat pentru Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Poltehnica Iaşi şi Universitatea Cluj Napoca. Laurenţiu Brănescu are şi meciuri disputate pentru naţionalele de juniori şi tineret ale României, iar palmaresul este unul impresionant: campion cu Juventus şi câştigator al Supercupei Italiei cu aceeaşi echipă (sezonul 2012-2013); câştigator de Cupa Italiei Primavera şi de Supercupa Italiei Primavera, tot cu Juventus Torino (sezonul 2012-2013); castigator de Cupa Ligii României, cu Dinamo Bucureşti (sezonul 2016-2017).

Laurenţiu Brănescu a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opţiune pentru încă un an. HAI, CSM Ceahlăul!”, a transmis Ceahlăul, pe Facebook.

Afla mai multe despre: laurenţiu branescuceahlăul piatra neamţtransfer 

viewscnt
Articole similare