Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghcampf, dorit de FRF în locul lui Mirel Rădoi! Reacţia oficialilor Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghcampf, dorit de FRF în locul lui Mirel Rădoi! Reacţia oficialilor Universităţii Craiova

Echipa națională

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a intrat în atenţia FRF-ului ca un posibil înlocuitor pentru Mirel Rădoi, iar acesta ar putea-o părăsi pe Craiova, dacă i se plăteşte clauza de reziliere.

Mirel Rădoi a şocat lumea fotbalului românesc când şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională. Selecţionerul a afirmat că va sta pe bancă până la finalul înţelegerii sale, care expiră în luna noiembrie, după ultimele partide din preliminariile la Campionatul Mondial din Qatar, iar apoi va pleca.

Astfel, FRF este deja în căutarea unui înlocuitor, deşi poziţia oficială a federaţiei este că ar dori să continue cu Rădoi. Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu, Adi Mutu, Gică Hagi, Dan Petrescu şi Edi Iordănescu ar fi printre variantele considerate de Răzvan Burleanu, iar numele lui Laurenţiu Reghecampf a fost adăugat şi el pe lista FRF-ului.

Deşi de abia a preluat conducerea echipei la sfârşitul lui iulie, tehnicianul ajuns la 46 de ani ar putea să plece deja de la Craiova. Sorin Cârţu, preşedintele clubului, a dezvăluit că Universitatea nu va sta în calea sa, atât timp cât FRF-ul îi plăteşte clauza de reziliere.

Laurenţiu Reghcampf, dorit de FRF în locul lui Mirel Rădoi!

Întrebaţi-l pe el. Clubul te lasă, nu te lasă. Îi plăteşti clauza şi a plecat. Cât timp există clauză de reziliere într-un contract, este numai la voinţa lui. Mai puţin sunt negocieri când sunt clauze. El şi-a început clauza aici. Nu cred… dar ştii cum e cu echipa naţională. Dar nu se compară o muncă de selecţioner cu cea de antrenor al unei echipe de club.

(n.r. care ar fi tipul de selecţioner dorit) Va fi un antrenor comod conducerii. Care să poată să colaboreze, să vorbească cu conducerea Federaţiei. Ce sfaturi să dau eu celor de la FRF? Ei decid pe cine abordează, ce fac”, a declarat Sorin Cârţu, la Pro X.

În cariera sa, Laurenţiu Reghecampf le-a mai pregătit pe FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, de două ori, Al Hilal, Litex, Al-Wahda, Al-Wasl şi Al-Ahli, înainte de a o prelua pe Universitatea Craiova la începutul actualului sezon, după demiterea lui Marinos Ouzounidis.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaechipa naţionalăromânialaurenţiu reghecampfsorin cârţumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare