Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cărui fapt se datorează forma slabă pe care o travesează Universitatea Craiova. ”Nu am reuşit să facem asta!”

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cărui fapt se datorează forma slabă pe care o travesează Universitatea Craiova. ”Nu am reuşit să facem asta!”
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa lui nu a putut să se antreneze suficient, iar din această cauză, oltenii au înregistrat o serie de rezultate slabe.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus la Universitatea Craiova pentru a aduce titlul în Bănie, dar până în acest moment, obiectivul care a fost setat la începutul sezonului este departe de îndeplinire. 

Craiova este pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, dar poate fi depăşită de Farul Constanţa, echipa de pe locul 6, care are tot 35 de puncte, însă echipa lui Gică Hagi are un meci în minus. 

”Reghe” a dezvăluit că ar fi un dezastru ca echipa să nu se califice în play-off şi că rezultatele slabe se datorează în mare parte lipsei de antrenament a echipei. 

“Ar fi un dezastru necalificarea în play-off, dar vă asigur că Universitatea va fi în play-off. Forma slabă se datorează faptului că nu am reuşit să ne antrenăm, să avem un program unde jucătorii să aibă parte de meciuri amicale, de zece zile de cantonament... Îmi doream o perioadă de pregătire cu băieţii şi meciuri amicale. N-a fost cazul, am avut probleme cu vremea, apoi am avut probleme cu COVID-ul. 

Încet, încet jucătorii se vor pune la punct şi jocul lor va fi mult mai bun. Eu văd pozitiv meciul cu CFR, indiferent de rezultat, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu am mare încredere în aceşti băieţi şi în faptul că această echipă se va califica în play-off. Eu îmi doresc să câştig toate meciurile până la final. Nu va fi uşor, urmează un meci cu CFR”, a mai afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf-liga 1 

viewscnt
Articole similare