Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a ajuns Mamut la FCSB: ”Eu n-am ştiut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai Rotaru!”

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a ajuns Mamut la FCSB: ”Eu n-am ştiut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai Rotaru!”

FCSB

Comentarii

Antrenorul oltenilor a dezvăluit cum a ajuns Ivan Mamut la FCSB.

Mamut a ajuns vara trecută la FCSB, el fiind monedă de schimb, alături de Andrei Burlacu, pentru transferul lui Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova. FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Mamut, care a trimis mingea în poartă cu o execuţie tehnică. Fostul jucător al Craiovei a fost introdus pe teren pe parcursul reprizei secunde. 

Atacantul sosit de la Universitatea Craiova a marcat primul gol la FCSB într-un moment crucial pentru echipa sa, aflată în plină cursă pentru recuperarea punctelor faţă de liderul CFR Cluj. Spre finalul partidei din Oltenia, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul şi a adus trei puncte importante pentru echipa antrenată de Toni Petrea. 

Acum, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, în privinţa cedării la FCSB a lui Ivan Mamut. Patronul Gigi Becali este mulţumit de atacant şi a spus că nu are gând să se despartă de el. 

”Eu n-am ştiut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai Rotaru!”

”Am fost sunat de Mihai Rotaru şi m-a întrebat dacă îmi doresc să-l dau pe Mamut, pe care eu nu-l văzusem fiind accidentat, aveam vreo două săptămâni, o săptămână jumate, însă nu-l văzusem. Şi Burlacu, la fel, nu-l văzusem niciodată la antrenament, şi să-l aducem pe Vînă, pe care îl ştiam. Cred eu că Vînă ne va ajuta în viitorul apropiat foarte mult.

Mi-a spus că putem să-l aducem pe Vînă şi primim şi 100.000 de euro dacă-i dăm pe cei doi jucători. Normal! Nici măcar nu-i văzusem la faţă pe cei doi jucători. Bine, erau accidentaţi şi Burlacu era la echipa a doua. Mihai m-a sunat şi mi-a zis că avem oportunitatea asta. Am zis da! N-a fost nicio istorie, nicio discuţie, eu n-am ştiut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai. Ţi-l doreşti pe Vînă şi vrei să renunţi la cei doi? Şi eu am acceptat”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit Playsport.

Afla mai multe despre: craiova-fcsb-mamut 

viewscnt
Articole similare