Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a reuşit să o resusciteze pe Universitatea Craiova! ”A trebuit să le arăt puţin nuiaua!” Care este situaţia lui Dan Nistor

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a reuşit să o resusciteze pe Universitatea Craiova! ”A trebuit să le arăt puţin nuiaua!” Care este situaţia lui Dan Nistor
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

La finalul meciului, ”Reghe” a anunţat că scopul Craiovei este de a se clasa pe locul 2 la finalul campionatului. FCSB este pe locul 2 în prezent, cu 4 puncte în plus. Aceasta a fost a şasea victorie la rând a oltenilor. Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum a reuşit să îi motiveze pe fotbaliştiii lui. El a recunoscut că a folosit o metodă mai ”agresivă” pentru a-şi trezi fotbaliştii. 

”A trebuit să le arăt puţin nuiaua!”

”Sperăm ca la primul meci din play-off să continuăm pe aceeaşi linie. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus, locul doi dacă se poate, şi să câştigăm Cupa României. ”Trebuie să-şi dea seama jucătorii de ce vin la antrenamente, de nivelul lor, de ce pot face pe teren. Mulţii au uitat aceste lucruri, a trebuit să le arăt puţin nuiaua, ca la copiii mici, şi acum randamentul lor este altul. Avem jucători care vin de pe bancă şi schimbă jocul, aduc prospeţime.

Ştiam că Papp este un jucător foarte bun, dar mi-era teamă că nu a jucat mult timp, mi-era teamă de o nouă accidentare. Am avut şansă cu el, a jucat foarte multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă. Mă bucur pentru el că marchează, face foarte bine faza de apărare”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Dan Nistor nu mai este titular la Craiova, iar antrenorul oltenilor a spus că acesta îşi poate recâştiga locul în primul 11 dacă va munci mai mult. 

”Depinde doar de el. Ştie lucrul ăsta. Am discutat mult cu el. L-am felicitat după meci, pentru că mi-a plăcut reacţia lui. Eu ţin enorm la toţi jucătorii, mai ales la cei care ştiu că au muncit enorm, dar depinde doar de ei”, a declarat antrenorul oltenilor. 

Clasamentul final al sezonului regulat este următorul:

1. CFR Cluj - 76 de puncte,

2. FCSB - 62,

3. CS Universitatea Craiova - 55,

4. FC Argeş – 48,

5. Farul - 48,

6. FC Voluntari - 47, 

7. FC Botoşani - 46,

8. UTA – 40,

9. Rapid – 40,

10. Sepsi – 39,

11. Chindia - 35,

12. FC U Craiova – 33,

13. CS Mioveni - 29,

14. FC Dinamo - 17,

15. Academica Clinceni – 14,

16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf-farul 

viewscnt
Articole similare