You are here:

Laurenţiu Reghecampf a numit cel mai bun fotbalist român inainte de EURO: „E un jucător de excepţie!”

Laurenţiu Reghecampf a numit cel mai bun fotbalist român inainte de EURO: „E un jucător de excepţie!”

Echipa națională

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf consideră că Dennis Man este jucătorul care ar putea face diferenţa pentru România la EURO.

Laurenţiu Reghecampf a nominalizat fotbalistul român care o poate salva pe România la EURO

Cu puţin timp înainte de startul Campionatului European din Germania, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre şansele României la EURO, dar a făcut şi o comparaţie cu fotbaliştii naţionalei din trecut.

În opinia antrenorului, Dennis Man este fotbalistul care poate face o impresie excelentă la EURO, dar recunoaşte că per total România va avea o misiune dificilă, având în vedere nivelul echipelor de la European.

„Înainte aveam cel puţin 2-3 jucători de mare calibru, ca Gică Hagi - Gică Popescu - Ilie Dumitrescu, apoi Adi Mutu - Cristi Chivu.

Acum, Dennis Man este un jucător de excepţie, poate ar fi şi un Nicolae Stanciu, dar în momentul de faţă este dificil...

Însă calificarea naţionalei la EURO va aduce beneficii, adică se va vorbi mult despre fotbalul românesc şi despre fotbaliştii români! 

Noi înainte, ca jucători, prindeam odată cu acele calificări la turneele finale contracte în Germania, Elveţia, aveam 40-50 de fotbalişti care evoluau în campionatele puternice”, a explicat Reghecampf, potrivit sport.ro.

  • 9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfdennis manromania 

viewscnt
Articole similare