Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre transferul lui Billel Omrani la Universitatea Craiova! ”Eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului.”

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre transferul lui Billel Omrani la Universitatea Craiova! ”Eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului.”
Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani, a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar acum poate semna cu oricine doreşte pentru o mutare în vară.

Vârful lui Dan Petrescu nu ar duce lipsă de oferte şi ar fi în atenţia Craiovei, dar şi a celor de la FCSB. Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită, în direct, pe Telekomsport.ro, în format video-text. 

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit la conferinţa de presă premergătoare partidei că Omrani este un jucător interesant pentru olteni, dar nu a vrut să vorbească mai multe despre acest subiect înaintea meciului direct, deoarece are respect pentru adversari. 

”Eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului.”

”Haideţi să respectăm partida. Omrani e un jucător în ultimele şase luni de contract, deci se poate discuta cu el. Dar eu doresc să nu fac acest lucru înaintea meciului. Este un jucător foarte bun pe poziţia lui, printre jucătorii de top din campionatul României. Nu vreau să discutăm acum acest lucru, din respect pentru cei de la CFR Cluj”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Craiova este pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, dar poate fi depăşită de Farul Constanţa, echipa de pe locul 6, care are tot 35 de puncte, însă echipa lui Gică Hagi are un meci în minus.

Afla mai multe despre: craiova-omrani-cfr 

viewscnt
Articole similare