Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a vorbit după ce Craiova a smuls un punct în derby-ul cu CFR! ”Presiunea este pe mine, întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieşi în faţă şi îi voi apăra!”

Laurenţiu Reghecampf a vorbit după ce Craiova a smuls un punct în derby-ul cu CFR! ”Presiunea este pe mine, întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieşi în faţă şi îi voi apăra!”
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

Golul clujenilor a fost marcat de Petrila, în minutul 14. Pentru Craiova a egalat Gustavo, în minutul 90+6. De la clujeni a fost eliminat Camora, în minutul 84, când a primit al doilea cartonaş galben. La final a fost eliminat şi Bălgrădean.

La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit că echipa lui, care se află în criză de rezultate, a scos un punct cu CFR. Antrenorul oltenilor a menţionat că nu există presiune şi că toată presiunea este pe umerii lui. De asemenea, ”Reghe” a menţionat că mereu va ieşi în faţă şi îşi va apăra jucătorii. 

 ”Presiunea este pe mine, întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieşi în faţă şi îi voi apăra!”

”Din păcate, nu am reuşit să marcăm şi la celelalte ocazii pe care le-am avut. Am început foarte bine. Sunt bucuros în primul rând pentru atitudinea jucătorilor, pentru ce au arătat. Ne este greu. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Avem foarte multe probleme de lot. Astăzi am avut, dacă nu mă înşel, 5 sau 6 jucători sub 21 de ani. Avem jucători precum Conte, pe care a trebuit să îl pun pe bancă. Avem probleme în atac acum, cu jucătorii accidentaţi.

Sperăm să menţinem acest ritm, să înceapă să vină jucătorii care au anumite probleme şi să revină până la meciul cu Dinamo. Vrem să ne montăm, să câştigăm primele puncte, pentru că este foarte important. În primul rând, pentru poziţia noastră din clasament. Avem nevoie de puncte. 

Nu este niciun fel de presiune. Presiunea este pe mine, întotdeauna le-am spus jucătorilor că voi ieşi în faţă şi îi voi apăra, iar lucrul acesta s-a văzut astăzi pe teren, mai ales în repriza a doua când au dominat jocul 45 de minute. Lucrul ăsta trebuie să le dea moral şi la următoarea partidă să aibă încredere. 

Nu zic că am montat ceva la pauză şi în prima repriză am avut ocazii. Ştiam jocul lor, un joc de forţă, fără greşeală mai ales în spate. Noi am încercat să avem ocazii. Atitudinea a fost şi în prima repriza, dar în repriza secundă, au intrat mult mai motivaţi, şi-au dorit mult să marcheze şi lucrul ăsta s-a văzut. 

Normal că nu sunt mulţumit. Îmi doresc să câştig fiecare partidă, dar nu vreau să discutăm acum fiecare partidă, pentru că îmi vin foarte multe lucruri în cap şi nu avem timp”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.
 

Afla mai multe despre: u craiova-cfr-reghecapf-liga 1 

viewscnt
Articole similare