Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf are contractul pe masă şi îşi pregăteşte revenirea! Ore decisive

Laurenţiu Reghecampf are contractul pe masă şi îşi pregăteşte revenirea! Ore decisivegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) va sta mult timp pe tuşă după ce s-a despărţit de Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul e dorit de FCSB, dar e puţin probabil că va reveni la echipa lui Gigi Becali (62 de ani) având în vedere ofertele pe care le are. Mai nou, Reghe are pe masă o ofertă importantă din Arabia Saudită, de la Al Shabab, fosta echipă a lui Marius Şumudică.

Reghecampf are contractul pe masă şi îşi pregăteşte revenirea! Al Shabab l-a pus în capul listei

Liber de contract de câteva săptămâni, Laurenţiu Reghecampf se bucură de o cotă bună în zona Golfului şi nu va sta mult timp fără echipă. Deşi s-a speculat mult că va reveni la FCSB după despărţirea de al Wasl, Reghe poate da o nouă lovitură şi să semneze cu o echipă din Arabia Saudită, unde să încaseze un salariu foarte mare. Saudi Sky Sport scrie că Al Shabab, fosta echipă din Arabia Saudită a lui Marius Şumudică, îl vrea pe Reghecampf.

La echipa din Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf ar urma să lucreze cu fostul campion al României cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, Giedrius Arlauskis. Lituanianul a semnat, în vară, cu Al Shabab şi acum poate fi antrenat de Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, sursa citată mai scrie că Reghe nu e singurul nume de pe lisa şefilor lui Shabab. Pedro Emanuel, antrenorul lui Al Ain, e şi el unul dintre potenţialii antrenori.

Reghecampf are contractul pe masă şi îşi pregăteşte revenirea! Reghe, la a patra experienţă în Golf?


FOTO: Laurenţiu Reghecampf la o conferinţă de presă în timpul primului său mandat din zona Golfului, la Al Hilal.

Dacă va fi să ajungă la Al Shabab, Laurenţiu Reghecampf va fi la a patra experienţă ca antrenor în zona Golfului. Fostul campion al României cu FCSB a mai antrenat pe Al Hilal (2014-2016), Al Wahda (2017-2018) şi Al Wasl (2019-2020). La Al Shabab îl va găsi pe Giedrius Arlauskis, dar portarul nu e singurul fotbalist cu legături cu România care a jucat pentru echipa arabă. Marius Şumudică a antrenat echipa, iar Valerică Găman şi Constantin Budescu au jucat şi ei pentru Al Shabab. Pentru Budescu, Al Shabab a plătit 2,5 milioane de euro celor de la FCSB.

  • 3 - trei trofee a câştigat Laurenţiu Reghecampf ca antrenor la FCSB, două titluri şi o Supercupă a României

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampf revenirelaurentiu reghecampf revenire contractlaurentiu reghecampf contract ofertalaurentiu reghecampf revenire al shabab 

viewscnt
Articole similare