Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, avertisment pentru Pigliacelli: "Nu a fost ok faţă de Lazar şi ceilalţi colegi!"

Laurenţiu Reghecampf, avertisment pentru Pigliacelli: "Nu a fost ok faţă de Lazar şi ceilalţi colegi!"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul U Craiova, a vorbit despre concurenţa dintre David Lazar şi Mirko Pigliacelli şi i-a atras atenţia portarului italian, care s-a supărat când a fost lăsat pe banca de rezerve. Reghe a spus că Reacţia goalkeeperului din "Cizmă" nu a fost una ok faţă de colegi.

Reghecampf, avertisment pentru Pigliacelli: "Nu a fost ok faţă de Lazar şi ceilalţi colegi!"

Venit de puţin timp în Bănie, în locul lui Marinos Ouzounidis, Laurenţiu Reghecampf a testat ambele variante foarte bune de portari pe care le au oltenii. I-a titularizat, în parte, pe Lazar şi Pigliacelli, doar că italianul s-a supărat când a fost lăsat pe banca rezerve.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu UTA, de la Arad, Reghecampf a vorbit despre situaţia celor doi portari şi i-a atras atenţia lui Mirko Pigliacelli.

"În momentul în care jucătorii sunt pe bancă ei fac ceea ce li se cere. Există un program şi pentru jucătorii de pe bancă. Da, putem să luăm anumite reacţii pe care le-a avut, că nu a fost ok faţă de Lazar sau faţă de ceilalţi colegi de echipă, dar eu nu văd aşa. Eu mă uit în ansamblu la imagine, văd ceea ce pregăteşte, ce pregăteşte la antrenament, cum se comportă el în anumite momente.

Nu pot să spun că nu a avut o reacţie care era normală, mă aştept de la un jucător care vrea să joace să aibă o reacţie de supărare, dar i-am explicat foarte clar că totul este în mana lui, trebuie să se antrenze. Reacţia lui trebuia să fie alta, să fie alături de echipă, sa dea incredere şi in momentul respectiv o să joace", a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă.

Mirko Pigliacelli mai are contract cu U Craiova până în vara lui 2022. În ianuarie 2018, U Craiova l-a împrumutat şi apoi l-a cumpărat definitiv pe Mirko Pigliacelli de la Pro Vercelli, pentru care a achitat 300.000 de euro, iar pentru clubul oltean a strâns 130 de partide, un gol marca şi 51 de meciuri în care a păstrat poarta intactă.

Afla mai multe despre: reghecampfpigliacelliu craiovaavertismentantrenorportar 

viewscnt
Articole similare