Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită
Comentarii

Reghecampf, Cordea şi Dugandzic au fost aproape de surpriza etapei în Arabia Saudită. Ronaldo a adus victoria pentru Al-Nassr în finalul partidei.

Ronaldo a ratat primele două mari ocazii ale meciului. Al-Tai a ripostat prin Cordea şi Dugandzic, care nu au putut să-l învingă pe portarul oaspeţilor. Talisca a deschis în cele din urmă scorul, servit excelent de Ronaldo.

Ronaldo a mai irosit o ocazie bună. A lovit doar bara. Misidjan a scăpat singur şi a restabilit egalitatea. Golul a fost celebrat cu torţe de fanii gazdelor.

Sărbătoarea nu a durat mult. Ronaldo a adus victoria oaspeţilor din penalty. Al-Nassr a ajuns la 6 victorii consecutive în campionat, iar echipa lui Reghecampf e pe locul 12 în campionat.

Reghecampf a vorbit despre forţa lui Cristiano Ronaldo, dar a ţinut să evidenţieze şi evoluţia echipei sale. 

"Astăzi am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr în minutele de final, dar am primit un gol în ciuda încercării mele de a menţine echilibrul echipei şi de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun şi deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr", a spus Reghecampf, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: reghecampfronaldoarabia saudităcordea 

viewscnt
Articole similare