Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf pune pe presiune pe FCSB înainte de meciul direct: "Veţi avea surprize! Vom arăta bărbăţie!"

Laurenţiu Reghecampf pune pe presiune pe FCSB înainte de meciul direct: "Veţi avea surprize! Vom arăta bărbăţie!"

FCSB

Comentarii

FCSB - Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 21:30, în direct, pe Orange Sport 1.

FCSB primeşte vizita formaţiei Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:30, în etapa cu numărul opt din Superligă.

Oltenii vin după un rezultat dezamăgitor cu Farul, scor 0-2, motiv pentru care Laurenţiu Reghecampf şi-a mobilizat jucătorii şi pune presiune pe FCSB. 

"Nu i-am recunoscut pe mulţi dintre jucătorii noştri, am discutat cu ei despre ce ne va aştepta sămbătă seara. Avem şansa să jucăm pe un stadion nou, arhiplin, iar lucrul acesta ar trebui să ne motive foarte mult. Jucăm într-o zi specială pentru ce înseamnă Universitatea Craiova, sper să ne bucurăm împreună cu fanii noştri şi să aducem o bucurie în plus.

Cred că este un prilej foarte bun pentru noi, sper ca jucătorii să aibă o reacţie pozitivă, de bărbăţie. Pentru asta te antrenezi şi joci fotbal, să ai parte de asemenea stadioane şi meciuri de încărcătură, meciuri în care poţi să araţi cu adevărat la ce nivel eşti şi ceea ce vrei să faci în carieră.

Întotdeauna veţi avea surprize, întotdeauna veţi vedea jucătorii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Întotdeauna veţi vedea jucători care apar în echipă pentru că lotul este numeros, presiunea există de pe margine.

Sunt jucători care îşi doresc enorm să joace şi arată acest lucru în antrenamente şi atunci când intră de pe bancă. Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă faţă unui stadion arhiplin", a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovalaurenţiu reghecampfsuperligă 

viewscnt
Articole similare