Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, răspuns simplu când a fost întrebat despre intrarea în insolvenţă a CFR-ului: ”Ştiţi cum e cu capra vecinului?”

Laurenţiu Reghecampf, răspuns simplu când a fost întrebat despre intrarea în insolvenţă a CFR-ului: ”Ştiţi cum e cu capra vecinului?”
Comentarii

CFR Cluj trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar şi ar putea fi nevoită să intre în insolvenţă, deşi oficialii spun că nu se pune problema.

În vară, Marius Şumudică a venit pe banca lui CFR Cluj şi a făcut mai multe transferuri pentru a îşi definitiva lotul conform bunului plac.

Când acesta a fost demis, iar Dan Petrescu reinstalat, ”Bursucul” a mai făcut câteva mutări şi a reliat că are un lot mult prea numeros, chiar şi pentru multiplele competiţii în care era implicată echipa.

Mulţi dintre fotbaliştii nefolosiţi au fost puşi pe lista neagră, însă aceştia nu vor să renunţe la contractele bune din Gruia, mai ales când este greu să îşi găsească un alt angajament.

Astfel, CFR-ul se află într-o situaţie foarte inconfortabilă, iar campioana României este nevoită să găsească o soluţie pentru a rezolva problemele financiare.

Preşedintele Cristi Balaj a afirmat că obiectivul clubului este de a vinde jucători, sau de a ajunge la rezilieri de comun acord cu aceştia.

Însă, în cazul în care salariile încep să nu mai fie plătite, CFR se poate trezi întro situaţie similară cu cea din urmă cu câţiva ani, dinaintea venirii lui Neluţu Varga.

Laurenţiu Reghecampf, răspuns simplu după a fost întrebat despre intrarea în inslovenţă a CFR-ului

Întrebat despre problemele rivalei, Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu vrea să discute despre dificultăţiile altei echipe.

Tehnicianul Universităţii a spus că nu îl interesează decât formaţia sa, dar a menţionat că ar dori să câştige campionatul pe merit, nu graţie problemelor din alte părţi.

Stiţi cum este cu capra vecinului? Nu mă interesează acest lucru. Pe mine mă interesează ce avem noi în curte şi să reuşim noi să ducem la capăt şi să câştigăm un campionat, fără a profita de anumite probleme pe care le au celelelalte echipe.

Echipa care câştigă campionatul să-l câştige pe teren şi nu să profite de anumite probleme ale adversarului”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor mai întâlni de abia anul viitor, pe 5 februarie pe stadionul Ion Oblemenco. În turul campionatului, ardelenii s-au impus, 1-0, în Gruia.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare