Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf savurează victoria cu Dinamo! S-a emoţionat la golul lui Atanas Trică: "Este ca şi copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe"

Laurenţiu Reghecampf savurează victoria cu Dinamo! S-a emoţionat la golul lui Atanas Trică: "Este ca şi copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe"
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Laurenţiu Reghecampf savurează victoria cu Dinamo! S-a emoţionat la golul lui Atanas Trică: "Este ca şi copilul meu, îl văd pe el, îl văd pe Bebe"

Învingătorii au marcat prin Cîmpanu ‘9, Ivan ’45 (penalti), Markovic ’46, Bancu ’57, Gustavo ’65 şi Trică ’88. Pentru Dinamo a înscris Matei, în minutul 61, din penalti.

În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Aloe.

Laurentiu Reghecampf şi-a felicitat jucătorii după meciul de azi şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Atanas Trică, care a marcat primul său gol în Liga I la doar 17 ani. 

"Felicitări baietlor. S-au jucat cu ocaziile, dar au ieşit bine. Toţi au marcat, dar eu mă bucur pentru cele trei puncte. Urmează meci greu cu Craiova. Şi ceilalţi vin după meciuri bune. Va fi spectacol pe stadion, sunt multe orgolii. Trebuie sa ne pregătim şi să uităm rezultatul. Dinamo este Dinamo şi aşa va fi chiar dacă trec printr-o situaţie grea. Sigur işi va revenii.

(n.r. despre golul marcat de Trică) Trică e un copil de la academia noastră, de fiecare dată când am posibilitate ii folosesc. Bineînţeles că dacă avem un meci mai greu nu pot sa apelez la ei pentru ca nu sunt copţi. Fac eforturi mari pentru ca se antrenează cot la cot cu oamenii mari. Nu mi-a zis nimic, a izbucnit în plâns şi mi au dat şi mie lacrimile. Este ca şi copilul meu, îl văd pe el îl văd pe Bebe. Încet încet sper să îmi revină şi jucătorii accidentaţi. Aduce linişte victoria de azi doar pentru 2-3 zile. Trebuie concentrare, seriozitate", a declarat Laurenţiu Reghecampf după meci. 

Afla mai multe despre: dinamolaurentiu reghecampfatanas trica 

viewscnt
Articole similare