Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte pentru barajul cu FC Botoşani: ”E o echipă cu nivel de play-off!”

Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte pentru barajul cu FC Botoşani: ”E o echipă cu nivel de play-off!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii 1.

Au marcat Roguljic ’21, Vlădoiu ’24, Baiaram ’54 şi Ivan ‘90+3 pentru învingători, respectiv Betancor ’27 pentru învinşi. La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre pedeapsa pe care a primit-o Nicuşor Bancu de la Comisia de Disciplină, după ce jucătorul lui l-a lovit cu capul în piept şi cu mingea pe Stefan Ashkovski, în finala Cupei României contra lui Sepsi.

Craiova consideră că suspendarea de 6 etape şi amenda în valoare de 11.300 de lei este exagerată. Oltenii au făcut apel pentru a diminua din etape. De asemenea, ”Reghe” a vorbit despre partida cu FC Botoşani, meci decisiv pentru calificarea în Conference League. 

”E o echipă cu nivel de play-off!”

”Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abţin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care îşi recunoaşte greşeala, ar trebui şi cei de la Comisii să ia în considerare asta. Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puţine etape de suspendare.

A trebuit să ne gândim şi la următorul meci, de vinerea viitoare, cu Botoşani, care e mult mai important pentru noi, dar mă bucur că jucătorii care au intrat şi-au făcut datoria. Au fost acţiuni frumoase, am mai avut ocazii de a marca, sunt mulţumit de joc. FC Botoşani e o echipă foarte bună, cu experienţă, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 21.30, iar confruntarea FC Argeş – FC Voluntari este programată luni, la ora 20.30.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 48, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf -botoşani 

viewscnt
Articole similare