Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf se răzbună pe şefii lui Neftchi Baku. ”Planul” antrenorului după ce fost dat afară

Laurenţiu Reghecampf se răzbună pe şefii lui Neftchi Baku. ”Planul” antrenorului după ce fost dat afară
Comentarii

Clubul azer Neftchi Baku a anunţat, miercuri, despărţirea de comun acord de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a pregătit-o pe Neftchi Baku din luna iunie a anului trecut. Pe banca fostei campioane a Azerbaidjanului a bifat 45 de meciuri, a înregistrat 24 de victorii, 13 înfrângeri şi opt rezultate de egalitate. În sezonul trecut, Neftchi a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei.

Laurenţiu Reghecampf se răzbună pe şefii lui Neftchi Baku. ”Planul” antrenorului după ce fost dat afară

Despărţirea a agitat apele! Antrenorul român le cere celor din Azerbaidjan să-i plătească suma de 150.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere pe care una dintre părţi trebuie să o achite în cazul în care întrerupe înţelegerea unilateral, scrie publicaţia azeră Oku.  

Azerii sperau că tehnicianul va accepta, totuşi, o sumă mai mică de bani, "Reghe" s-a răzbunat şi a cerut să primească clauză integral.

Motivul? Românul a fost deranjat de faptul că fosta sa formaţie discuta cu un alt antrenor cât timp el încă se afla sub contract! 

”Prin decizia Consiliului de Administraţie al lui Neftchi, contractele cu antrenorul principal al echipei principale, Laurenţiu Reghecampf, antrenorii secundari - Viorel Dinu, Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Merişanu şi antrenorul de portari Florin Tene au fost reziliate în baza acordului reciproc. Mulţumim antrenorului principal şi asistenţilor săi şi le dorim mult succes în continuare”, a notat Neftchi Baku pe Facebook.

Reghecampf nu duce lipsă de oferte după ce s-a despărţit de echipa din Azerbaidjan.

Adrian Mititelu îşi doreşte să îl aducă la FC U Craiova 1948. Oltenii sunt în căutarea unui antrenor, după ce Joao Janeiro a decis să plece la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial la echipă.

 

 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfneftchi bakufinala cupeiazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare