Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio - AC Milan. Meci tare în semifinalele Cupei Italiei şi un pronostic simplu pe goluri

Lazio - AC Milan. Meci tare în semifinalele Cupei Italiei şi un pronostic simplu pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Lazio - AC Milan Cupa Italiei 28.02.2018. După 0-0 pe San Siro, aşteptăm o partidă mult mai spectaculoasă la retur. Ambele formaţii traversează perioade bune, iar statistica meciurilor directe de pe Olimpico ne arată că varianta GG este un bună.

Ponturi pariuri Lazio - AC Milan Cupa Italiei 28.02.2018

Gattuso pare să fi găsit formula magică la oaspeţi. Mai exact, AC Milan are o serie de zece meciuri fără înfrângere, timp în care a înregistrat opt victorii şi două remize. În urmă cu trei zile, AC Milan a reuşit o victorie importantă în faţa Romei, scor 2-0. A fost al treilea succes înregistrat la rând pe teren ”străin” fără să primească gol şi în handicap! Nici că se poate mai bine de atât.

Ponturi pariuri Lazio - AC Milan Cupa Italiei 28.02.2018

Aşa că Milan este o echipă care ştie foarte bine ce face în momentul de faţă. Este un meci extrem de dificil de anticipat, însă la cât de bine le-a mers atacul celor două formaţii în ultima vreme, un pariu pe goluri ar fi cea mai bună opţiune. Să nu uităm şi că Lazio vine după trei victorii consecutive cu zece goluri marcate! De menţionat este faptul că în weekend ambele echipe au meciuri de ”coşmar”. Lazio o întâlneşte pe Juventus, iar Milan pe Inter!

Echipele probabile:

Lazio (3-5-1-1): Strakosha – Wallace, De Vrij, Radu – Basta, Parolo, Lucas, Savic, Lulic – Luis Alberto – Immobile.

Absenţi: Caceres, Neto, Crecco, Jordao

AC Milan (4-3-3): Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Kessie, Biglia, Bonaventura – Suso, Cutrone, Calhanoglu.
Absenţi: Musacchio, Antonelli, Storari, Conti, Gabbia. 

Pronostic: Peste 1,5 @ 1.30

Afla mai multe despre: lazioac milanponturi pariuricupa italiei 

viewscnt
Articole similare