Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio, aproape de transferul unui campion mondial din 2014. Cum poate ajunge fotbalistul german în Serie A

Lazio, aproape de transferul unui campion mondial din 2014. Cum poate ajunge fotbalistul german în Serie A

Serie A

Comentarii

Lazio s-a dovedit a fi un candidat credibil la titlul de campioană în Serie A şi are şanse în continuare, după reluarea campionatului, fiind la doar un punct în spatele lui Juventus. Igli Tare, directorul sportiv al clubului, pregăteşte lotul pentru UEFA Champions League.

Lazio nu a mai jucat în grupele UEFA Champions League din sezonul 2007-2008, atunci când a eliminat-o pe Dinamo. În sezonul viitor, când va juca din nou în competiţia "stelelor", gruparea din capitala Italiei poate avea un campion mondial în lot. 

Mario Gotze este dorit la Roma, de Lazio, potrivit Gazzetta dello Sport. Mijlocaşul ofensiv german îşi încheie în acest sezon contractul cu Borussia Dortmund şi a anunţat că este pregătit de o schimbare de scenariu din sezonul viitor, astfel Gotze poate semna cu orice echipă îşi doreşte, fiind liber de contract. 

În vârstă de 27 de ani, Gotze a jucat 19 mecuri şi a marcat trei goluri în acest sezon. El a câştigat Campionatul Mondial cu Germania, în 2014, fiind cel care a marcat golul victoriei, cu Argentina, în marea finală. Problemele medicale, dar şi un transfer nereuşit la Bayern Munchen au stat în drumul lui de a îşi atinge potenţialul. 

Afla mai multe despre: laziomario gotze 

viewscnt
Articole similare