Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio - Milan | De ce să ne aşteptăm la un derby cu goluri multe

Lazio - Milan | De ce să ne aşteptăm la un derby cu goluri multe

Pariuri sportive

Comentarii

Lazio - Milan, 21:45, Orange Sport 1.

2023 n-a început aşa cum visau rivalele Lazio şi Milan. Cu câte o victorie în trei meciuri din campionat, ambele s-au îndepărtat de liderul Napoli. Lazio şi Milan se bazează pe o victorie în derby, care să le resusciteze moralul şi şansele la primul loc.

Milanul de acum e departe de Milanul din sezonul trecut. În 2023, echipa lui Pioli a şchiopătat la Lecce, unde abia a smuls un punct (2-2). Acelaşi scor l-a făcut şi în derby-ul cu Roma, chiar dacă atunci a avut ghinion şi a luat gol în prelungiri. Milan a bătut-o doar pe Salernitana în acest an (2-1) şi, în plus, a fost umilită şi de rivala Inter în Supercupa Italiei, iar în Cupă a pierdut cu Torino. Nici Lazio nu e mai fericită. În Serie A, a reuşit să câştige doar cu Sassuolo (2-0), deşi n-a avut adversare complicate ”pe hârtie”. Oamenii lui Sarri au pierdut la Lecce (1-2) şi au remizat acasă cu Empoli (2-2). Dacă ne uităm la câte goluri au încasat Lazio şi Milan în acest an şi la faptul că ambele au marcat aproape meci de meci, cel mai bun pont la derby-ul de pe Olimpico ar fi peste 2.5 goluri, cotă 1.91 la Betano. Un alt pariu de încercat: ambele marchează, cotă 1.70 la Betano.

Depunctarea lui Juventus, o gură de oxigen pentru Lazio şi Milan

Milan s-a trezit peste noapte fără rivala Juventus în spate, după ce ”Bătrâna Doamnă” a fost penalizată cu 15 puncte din cauza scandaluluo de corupţie în care sunt implicaţi conducătorii clubului. Pentru Lazio vestea a fost şi mai bună. Fără să facă nimic, a urcat un loc în clasament. Echipa lui Ştefan Radu are şansa să ajungă chiar pe podium, dacă o învinge pe Milan. Chiar şi fără golgheterul Immobile, accidentat, e o motivaţie uriaşă pentru ”laziali” să forţeze încă din primele minute, mai ales că vor avea şi susţinerea fanilor pe Olimpico. 2.15 e cota la Betano pentru un gol în prima repriză al ”capitolinilor”.

Se anunţă un derby încins

Pentru Milan nu mai e loc de paşi greşiţi, chiar dacă Tătăruşanu şi colegii lui din apărare s-au abonat la gafe în ultimele meciuri. Doar o victorie pe Olimpico, care i-ar apropia pe ”rossoneri” la 9 puncte de Napoli, ar menţine vii speranţele la al doilea titlu la rând. Sunt toate premisele pentru un derby încins, aşa că ar trebui să ne uităm şi la ”specialele” pentru cartonaşe galbene. Tonali a fost cel mai agresiv jucător al Milanului în acest an. A luat deja două avertismente, iar şansele să recidiveze sunt mari. 2.62 e cota la Betano pentru un cartonaş galben încasat de Tonali pe Olimpico.

Echipe probabile:

Lazio: Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Andersen, Zaccagni
AC Milan: Tătăruşanu; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

Afla mai multe despre: laziomilanadvertorialpariuri 

viewscnt
Articole similare