Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio şi-a găsit antrenor. Salariul uriaş şi bonusurile de performanţă propuse de oficialii clubului pentru aducerea lui Maurizio Sarri

Lazio şi-a găsit antrenor. Salariul uriaş şi bonusurile de performanţă propuse de oficialii clubului pentru aducerea lui Maurizio Sarri

Serie A

Comentarii

Presa din Italia anunţă că oficialii lui Lazio sunt foarte aproape de a-l convinge pe Maurizio Sarri să semneze un contract pe două sezoane cu echipa unde este legitimat Ştefan Radu.

Conform jurnaliştilor italieni, Maurizio Sarri urmează să semneze un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, iar salariul antrenorului italian va fi de 2,8 milioane de euro anual, sumă la care s-ar adăuga şi bonusuri de performanţă: 500 de mii de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor şi 1 milion de euro pentru câştigarea titlului în Serie A.

Sarri a vizitat deja baza de pregătire a echipei şi s-a întâlnit cu preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, pentru a pune la punct toate detaliile înţelegerii. Antrenorul de 62 este dorit pe banca echipei lui Ştefan Radu pentru a-l înlocuit pe Simone Inzaghi, care a preluat-o pe campioana Italiei, Inter.

Trecut pe la echipe din ligile inferioare în fotbalul italian, Maurizio Sarri s-a remarcat la Napoli, echipă pe care a pregătit-o între 2015 şi 2018. Prima şi singura sa experienţă în afara ţării a avut loc în sezonul 2018/2019, când antrenorul italian a pregătit-o pe Chelsea, iar în stagiune trecută, a fost antrenorul lui Juventus.

Maurizio Sarri a cucerit Europa League, în 2019, pe banca lui Chelsea, iar anul trecut a reuşit să aducă titlul de campioană în Serie A pentru Juventus.

Afla mai multe despre: stefan radulazio 

viewscnt
Articole similare