Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazlo Balint îi pune la punct pe olteni: „S-au plâns că i-am atins. Haideţi să mergem la volei, că acolo este fileu!”

Lazlo Balint îi pune la punct pe olteni: „S-au plâns că i-am atins. Haideţi să mergem la volei, că acolo este fileu!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu UTA Arad, scor 0-1, în etapa cu numărul 4 din Liga 1.

Oltenii i-au acuzat pe cei de la Arad că au jucat foarte dur. 

Lazlo Balint a ţinut să precizeze că şi cei din tabăra adversă au avut intrări agresive, mai mulţi jucători ai arădenilor având probleme după meci.

"Nu am vrut să vorbesc, dar am fost scoşi în toată media drept cea mai agresivă echipă din Liga 1. Am fost arătaţi cu degetul de parcă suntem asasinii Ligii 1. Într-adevăr, au fost două dueluri mai tari pentru jucătorii Craiovei, dar nu spune nimeni că doi jucători de-ai noştri au ieşit pe targă. 

Nu spune nimeni că Miculescu a ieşit accidentat în urma unui contact la care arbitrul nici măcar nu a fluierat fault, iar până acum două zile ne temeam de ce e mai rău în ceea ce priveşte starea sa de sănătate. 

În rest eu nu cred că au fost loviţi fără minge, eu nu cred că au existat contacte pe care să nu le vezi şi între fotbaliştii foarte buni din campionatele tari ale Europei. 

„Există posibilitatea ca unul să iasă un pic mai şifonat dintr-un anumit contact, dar, să nu se uite, fotbalul este sport de contact”

În fotbalul de nivel înalt, există astfel de dueluri. Da, într-adevăr, există dueluri în care un jucător poate să se folosească de forţă mai mult decât celălalt, există posibilitatea ca unul să iasă un pic mai şifonat dintr-un anumit contact, dar, să nu se uite, fotbalul este sport de contact. 

Dacă vrem să stăm şi să plângem că suntem atinşi, păi atunci haideţi să mergem la volei că acolo este fileu. Nu încurajez lovirile, nu încurajez jocul nesportiv niciodată. 

Tot timpul le-am spus jucătorilor să aibă grijă la cartonaşe şi să-şi controleze atacurile. Dar nici nu pot să le spun băieţilor să nu-şi atingă deloc adversarii, să nu cumva să se lovească aceştia, iar apoi să plângă după meci, la interviuri”, a spus Balint potrivit Sport.arad.

Afla mai multe despre: universitatea craiovauta arad 

viewscnt
Articole similare