Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Le-am propus jucători români”. Denis Alibec îşi promovează colegii de la naţională în Qatar

”Le-am propus jucători români”. Denis Alibec îşi promovează colegii de la naţională în Qatar

Farul Constanța

Comentarii

Joi dimineaţă (32 de ani), Denis Alibec a sosit în România.

Denis Alibec (32 de ani) a marcat un nou gol pentru Muaither SC în eşecul cu Al Wakra, scor 2-4, în campionatul din Qatar.

Iar azi a revenit în România, unde a oferit câteva scurte declaraţii.

”Pierdem. E greu acolo. Dar cu antrenorul nou am început să jucăm mai bine, să ne batem cu oricare echipă. Din ianuarie sperăm să câştigăm. Aşa am înţeles. Le-am propus români (n.r. să fie transferaţi la echipă). Nu vă spun care! O să vedeţi dacă vor veni.

(n.r. 2023, cel mai bun an din cariera ta?) Da, mai ales că am luat şi campionatul, ne-am calificat şi la EURO. Mai mult de atât ce îmi pot dori? Timpul trece repede, trebuie să ne pregătim şi să fim cu capul acolo. Să fim toţi sănătoşi” a spus Denis Alibec la sosirea în România.

Alibec, care a fost integralist, a ajuns la 3 goluri marcate în 11 partide în acest sezon. El a mai înscris două goluri în Cupa Ligii Qatarului.

  • Al-Wakra ocupă locul al doilea în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Muaither SC este penultima (11), cu 6 puncte.

Campionatul din Qatar ia pauză până la mijlocul lunii februarie, iar atacantul naţionalei României a anunţat recent că ia în calcul o revenire la Farul Constanţa în iarnă pentru a fi în formă la EURO 2024.

Afla mai multe despre: denis alibecfarulnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare