Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Le-am şi arătat de pe bancă! Tu zici, tu auzi...”. Gică Hagi a răbufnit după înfrângerea cu Petrolul

”Le-am şi arătat de pe bancă! Tu zici, tu auzi...”. Gică Hagi a răbufnit după înfrângerea cu Petrolul

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia campioană, Farul Constanţa, într-un meci în care ploieştenii au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi.

În partida de la Ploieşti, Petrolul a deschis scorul, în repriza secundă, minutul 48, prin Jair, golul fiind validat după consultarea sistemului VAR. În minutul 68, Grozav a majorat scorul în favoarea gazdelor, cu un şut de la distanţă.

Mateus Criciuma a redus din diferenţă în minutul 72 şi campioana a început o cursă pentru egalare, concretizată în minutul 90.

Kiki a primit în careu, a recentrat din voleu, Tudor Băluţă a şutat la poartă, iar Carnat a deviat în plasă pentru 2-2. În minutul 90+3 Petrolul a reuşit să înscrie golul victoriei, după o pătrundere a lui Ţicu, o centrare în careul mic, de unde Irobiso l-a învins pe Buzbuchi. 

”Ăsta e fotbalul, aşa se întâmplă când primeşti goluri uşor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează, anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă.

E doar conectarea, atitudinea, determinarea, să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine.

Când am luat golul trei, în apărare era Artean, Larie, Boli şi un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei... Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2, şi să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac?  Le-am şi arătat de pe bancă: ’Dom-le, vorbeşte, organizează...’.  Tu zici, tu auzi... După aia se întâmplă centrare cu trei jucători în careu şi luăm gol.

Vom vedea, nu ştim (n.red. dacă poate redresa echipa). În fotbal nu ştim ce va fi, trebuie să fim pregătiţi. Vom încerca să discutăm şi să ne punem la punct”, a spus Gică Hagi.

Ploieştenii au reuşit prima victorie a sezonului, au adunat cinci puncte şi sunt pe locul 9 în clasament. Farul a ajuns la a doua înfrângere din primele patru etape şi, cu şase puncte, se află pe locul 5.

Afla mai multe despre: gică hagipetrolulfarulliga i 

viewscnt
Articole similare