Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le e frică de presă după scandalul cu Becali? Decizie surprinzătoare luată de oficialii Stelei la doar câteva zile de la disputa cu FCSB

Le e frică de presă după scandalul cu Becali? Decizie surprinzătoare luată de oficialii Stelei la doar câteva zile de la disputa cu FCSB

Steaua

Comentarii

În dimineaţa zilei de miercuri, COSR a organizat un eveniment special pentru a marca un an până la începerea Jocurilor Olimpice din Paris.

Cei mai importanţi sportivi ai României au fost prezenţi la evenimentul organizat în faţa sediului COSR, printre care Claudia Nechita, Lăcrămioara Perijoc sau chiar şi foşti campioni olimpici, Alina Dumitru sau Anişoara Cuşmir.

Interesant este că de la eveniment au lipsit oficialii Clubului Sportiv al Armatei. Dacă CS Dinamo a fost reprezentat de preşedintele Ionuţ Popa, Steaua n-a trimis pe nimeni din conducere la COSR.

Conform zvonurilor apărute în cadrul evenimentului, reprezentanţii CSA au evitat contactul cu presa, totul în urma scandalului de săptămâna trecută care a fost iscat de dorinţa FCSB-ului de a închiria arena din Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo.

Un an până la deschiderea Jocurilor Olimpice din Paris

Cu exact un an şi o zi înainte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Paris, ministrul francez al Sportului, Amelie Oudea-Castera, a promis că le „va oferi francezilor o ediţie de excepţie a Jocurilor, care îi va face mândri!”

În seara zilei de marţi, sportivi francezi s-au adunat pentru a face împreună o plimbare pe Sena, urmând acelaşi traseu care va fi parcurs şi peste un an, la 26 iulie. A fost repetiţie „în mărime naturală” a ceea ce se va întâmpla peste numai un an. La bordul aceleiaşi ambarcaţiuni a urcat şi ministrul francez al sportului, Amelie Oudea-Castera, care a savurat întregul moment. 

"Văzând Parisul, Sena, totul devine deja mai concret. A fost formidabil! Dezvelirea torţei proiectată de Mathieu Lehanneur şi purtată de Usain Bolt. Am cântat alături de sportivi Marseillaise. O seară specială, care mi-a dat multe emoţii”, a declarat Amelie Oudea-Castera.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, de la Paris, sunt aşteptaţi 600.000 de spectatori.

Ceremonia va fi lansată de la Pont d'Austerlitz pe 26 iulie 2024 şi va avea loc pe Sena, pe un traseu de şase kilometri care va implica 10.500 de sportivi, urmând să se încheie la Trocadero. Acolo vor avea loc apoi spectacole şi ceremonii oficiale.

Afla mai multe despre: steauacosr 

viewscnt
Articole similare