Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James a devenit cel mai bine plătit sportiv din istoria NBA. Ce salariu fabulos are acum starul lui Lakers

LeBron James a devenit cel mai bine plătit sportiv din istoria NBA. Ce salariu fabulos are acum starul lui Lakers

NBA

Comentarii

LeBron James, vedeta lui Los Angeles Lakers a acceptat o prelungire de contract cu doi ani în valoare de 97,1 milioane de dolari, conform agentului jucătorului, Rich Paul.

James, 37 ani, va continua cu Lakers cel puţin până în 2024, pentru că are inclusă în contract o opţiune de un sezon suplimentar până în 2025. Noul contract îl transformă pe LeBron James în cel mai bine plătit jucător din istoria NBA, cu venituri garantate de 532 milioane dolari în carieră.

Contractul anterior al lui James expira în 2023 şi îi garanta un salariu anual de 44,5 milioane de dolari, iar acum baschetbalistul va încasa cu aproximativ 4 milioane de dolari mai mult.

Cu patru inele de campion NBA, James joacă la Lakers din 2018, alături de care a câştigat titlul din 2020. Anterior, LeBron a cucerit titlul cu Miami Heat (2012, 2013) şi cu Cleveland Cavaliers (2016).

În ultimul sezon din NBA, Lakers nu s-a calificat în play-off, în pofida prestaţiilor excelente alu lui James, considerat unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, dublu campion olimpic cu SUA în 2008 şi în 2012.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare