adplus-dvertising
You are here:

LeBron James a fost suspendat un meci, iar Isaiah Stewart, două, după incidentul de la meciul Detroit Pistons - LA Lakers

LeBron James a fost suspendat un meci, iar Isaiah Stewart, două, după incidentul de la meciul Detroit Pistons - LA Lakers

NBA

Comentarii

Vedeta echipei LA Lakers, LeBron James, a fost suspendat un meci, după ce l-a lovit în figură pe Isaiah Stewart de la Detroit Pistons, în meciul din NBA care a avut loc duminică, informează BBC.

Aceasta este prima suspendare primită de cel mai bun jucător din NBA, în cariera lui de 19 sezoane în baschetul profesionist.

Victima lui, Stewart, care a avut nevoie de opt puncte de sutură la aracadă, a primit o suspendare de două jocuri, pentru scandalul pe care l-a provocat ulterior.

Luni, NBA a precizat că Stewart a fost suspendat pentru "escaladarea" incidentului şi pentru că l-a urmărit "în mod repetat şi agresiv" pe James. LeBron James a primit suspendarea pentru că l-a "lovit cu nesăbuire pe Stewart în faţă" şi a "iniţiat" altercaţia.

James îşi va executa pedeapsa, marţi, când LA Lakers va juca în deplasare cu New York Knicks.

Meciul din NBA dintre Detroit Pistons şi LA Lakers, desfăşurat duminică, a fost întrerupt minute bune, în al treilea sfert, după ce LeBron James (Lakers) l-a lovit cu cotul în figură pe Isaiah Stewart (Pistons).

Într-un duel pentru recuperarea balonului între James şi Stewart, primul l-a lovit pe jucătorul gazdelor în zona ochiului. Cu sângele curgându-i pe faţă, Stewart a încercat să-şi facă singur dreptate. El i-a alergat pe jucătorii oaspeţi pe tot terenul fiind cu greu împiedicat să provoace o bătaie generală de coechipierii lui, de staff-ul echipei şi de agenţii de ordine.

Pentru gestul său, LeBron James a fost eliminat, la fel Stewart, pentru scandalul pe care l-a provocat. Implicat şi el în altercaţia produsă de Stewart, Russell Westbrook (Lakers) a primit un fault tehnic.

Aceasta este a doua eliminare suferită de LeBron James în NBA. Prima lui eliminare a avut loc în noiembrie 2017, când James era la Cleveland Cavaliers, pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul cu Miami Heat.

Duminică, Lakers s-au impus cu 121-116.

viewscnt
Articole similare