Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James, critici dure la adresa preşedintelui SUA chiar în Washington

LeBron James, critici dure la adresa preşedintelui SUA chiar în Washington

Sporturi

Comentarii

Baschetbalistul LeBron James, unul dintre cei mai influenţi oameni din SUA, l-a criticat din nou în mod public pe Donald Trump. S-a întâmplat chiar în Washington, la doar câţiva metri de Casa Albă.

LeBron s-a prezentat la meciul dintre Washington Wizards şi Cleveland Cavaliers cu un adidas de culoarea alb, iar celălalt de culoarea negru, pe care scria egalitate. La finalul partidei, James nu a ratat ocazia de a-l critica pe Trump. 

"Ştiu unde suntem acum şi ştim cine este la conducere aici. Egalitatea înseamnă să-ţi înţelegi drepturile, să înţelegi pentru ce lupţi şi cât de puternic eşti fie că eşti bărbat, femeie, caucazian, hispanic sau afroamerican.

Indiferent de rasă, această ţară este minunată şi nu vom lăsa o singură persoană să dicteze cât de puternici sau cât de frumoşi suntem toţi"- a spus LeBron James după meciul jucat de echipa sa în Washington. 

LeBron James (32 ani) este considerat de specialişti în momentul de faţă al doilea cel mai bun jucător de baschet din istoria acestui sport, după Michael Jordan. În ciuda unei cariere glorioase, care este departe de a fi încheiată, LeBron a fost întotdeauna o voce puternică şi în afara sportului. 

Afla mai multe despre: donald trumplebron jamesbaschetnba 

viewscnt
Articole similare