Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James, întrebat dacă a sosit momentul să se retragă din NBA. „Regele” a oferit un răspuns hotărât

LeBron James, întrebat dacă a sosit momentul să se retragă din NBA. „Regele” a oferit un răspuns hotărât

NBA

Comentarii

LeBron James (38 de ani) este cel mai bun marcator din istoria NBA şi nu dă semne că ar urma să se retragă curând.

Se retrage LeBron James? Răspunsul oferit de „Regele” din NBA

Superstarul NBA şi al echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a declarat miercuri seară, în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor de la Los Angeles, că este în continuare animat de dragostea pentru acest sport şi că nu a venit încă momentul să se retragă la vârsta de 38 de ani.

"Nu-mi pasă câte puncte mai înscriu sau ce sunt capabil să fac pe parchet", a declarat LeBron James, după ce a primit un premiu la ceremonia de decernare a premiilor ESPY, un eveniment creat de grupul de difuzare ESPN.

"Adevărata întrebare pe care mi-o pun este: pot să mai joc fără să trişez? În ziua în care nu voi mai putea da nimic pe teren va fi semnul de moarte al carierei mele. Sunteţi norocoşi, băieţi, că acea zi nu este astăzi", a adăugat James, premiat pentru că a devenit în februarie cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA, devansându-l pe Kareem Abdul-Jabbar.

Fanii lui LeBron James erau îngrijoraţi după play-off-ul sezonului precedent

Cvadruplul campion NBA, care va împlini 39 de ani în decembrie, a pus astfel capăt speculaţiilor privind o eventuală retragere a sa. La sfârşitul lunii mai, după ce Lakers a fost eliminată în finala Conferinţei Vest de Denver (4-0), el pusese sub semnul întrebării viitorul său ca jucător.

"Când s-a încheiat sezonul, am sugerat într-adevăr că nu eram sigur că voi continua. Mi-am pus aceeaşi întrebare pe care mi-am pus-o în ultimul an sau doi", a adăugat el miercuri.

Afla mai multe despre: lebron jamesnbalos angeles lakers 

viewscnt
Articole similare