You are here:

Lebron James, tot mai aproape de a juca în echipă cu fiul său: "E o bucurie pură". Cum e viaţa lor de acasă: "El doar coboară, mănâncă, apoi merge să se joace pe consolă"

Lebron James, tot mai aproape de a juca în echipă cu fiul său: "E o bucurie pură". Cum e viaţa lor de acasă: "El doar coboară, mănâncă, apoi merge să se joace pe consolă"

NBA

Comentarii

Lebron James, starul echipei Los Angeles Lakers, a afirmat că perspectiva de a juca cu fiul său cel mare, Bronny, i-a dat „multă viaţă” şi reprezintă o bucurie pură”.

James se angajează într-un al 22-lea sezon record în NBA şi este gata să scrie istorie intrând pe teren cu Bronny, 20 ani, care a fost recrutat de Lakers ca a 55-a alegere în iunie.

Jucătorul în vârstă de 39 de ani începe sezonul după ce a ajutat echipa SUA să câştige aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, în vară.

Dar el are o motivaţie în plus în acest an, spunând că este revitalizat de faptul că joacă alături de unul dintre copiii săi.

„Este o aşteptare frumoasă, o bucurie pură, sincer, să vin la antrenament în fiecare zi, să muncesc din greu cu el şi să continui să-l văd cum progresează. Este un moment foarte fericit nu numai pentru mine, ci şi pentru familia noastră.

Vom vedea dacă vom avea câteva oportunităţi de a împărţi parchetul în timpul sezonului. Evident, va fi incredibil. Aşteptăm cu nerăbdare asta, a declarat LeBron, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, înainte de reluarea NBA, la sfârşitul lunii octombrie, în timp ce fiul său ar putea petrece o bună parte a anului în G-League (liga de dezvoltare NBA).

Întrebat despre relaţia cu fiul său de acasă, tatăl a rezumat: „La vârsta noastră, nu avem atât de multă interacţiune zilnică. Coboară să mănânce, se întoarce în camera lui şi se joacă la consolă. Eu şi soţia mea suntem jos şi ne uităm la un film. Nu prea mai facem controale zilnice pentru a discuta despre munca de a doua zi. El ştie baschet de când s-a născut, înţelege nuanţele, acum este bărbat, este timpul să înveţe pe cont propriu”.

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare