Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţii de la Seedorf! Momentul de care Florin Andone trebuie să profite. Ce au observat spaniolii la primul antrenament al starului olandez

Lecţii de la Seedorf! Momentul de care Florin Andone trebuie să profite. Ce au observat spaniolii la primul antrenament al starului olandez

Stranieri

Comentarii

Fostul mare mijlocaş olandez Clarence Seedorf şi-a început mandatul de antrenor principal la Deportivo La Coruna, iar astăzi a condus prima şedinţă de pregătire la noua echipă.

Numirea tehnicianului de 41 de ani pare să fie una de bun augur pentru internaţionalul român Florin Andone. Cotidianul spaniol As notează că atacantul de 24 de ani a avut parte de un tratament special din partea lui Seedorf.

Fostul mijlocaş al lui Ajax, Real Mardrid, Inter sau AC Milan a purtat o discuţie cu Florin Andone chiar pe teren, iar în aceeaşi situaţie s-a aflat şi internaţionalul elveţian Fabian Schar, considerat de asemenea de Seedorf o piesă importantă a echipei.

"Antrenorul olandez a fost ultimul care a părăsit vestiarul la ieşirea pe terenul de antrenament şi a lăsat pregătirea fizică în grija lui Julio Hernando, unul dintre tehnicienii aflaţi deja la echipă [...] La finalul antrenamentului nu i-a lăsat pe jucători să mai tragă la poată, ci i-a trimis în interiorul bazei de antrenament.



În timpul sesiunii, a profitat de ocazie pentru a discuta cu doi dintre jucătorii săi, internaţionalul elveţian Fabian Schar şi românul Florin Andone, pe care l-a însoţit spre vestiare când s-a încheiat antrenamentul"
, notează cei de la AS.

Afla mai multe despre: seedorfandonedeportivo 

viewscnt
Articole similare