Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Marco van Basten a criticat o vedetă de la Manchester United! ”A ridicat ştacheta prea sus. El nu e atât de bun!”

Legendarul Marco van Basten a criticat o vedetă de la Manchester United! ”A ridicat ştacheta prea sus. El nu e atât de bun!”
Comentarii

Fostul atacant de la AC Milan, Marco van Basten (56 de ani), a criticat un transfer de la Manchester United.

Donny Van de Beek s-a transferat la United în vara lui 2020, după ce foştii campioni din Premier League i-au plătit lui Ajax 38 de milioane de euro. Totuşi, mutarea avea să fie un adevărat coşmar pentru el, deoarece olandezul nu a putut să se impună în echipa diavolilor. 

În sezonul trecut, fostul jucător de la Ajax a fost folosit doar în 4 meciuri de către Ole Gunnar Solskjaer, iar fostul atacant al Olandei, Marco van Basten, l-a criticat pe Van de Beek.

 ”A ridicat ştacheta prea sus. El nu e atât de bun!”

”Dacă ai vorbit cu Real Madrid şi după te-ai dus la Manchester United, ai ridicat ştacheta prea sus. Donny nu e atât de bun. Ca număr 10 la AJax e mult mai uşor decât în Spania sau Anglia. În Olanda primeşti mult ajutor, multe oportunităţi, dar în afară nu există aşa ceva” , a spus Marco van Basten, potrivit The Sun. 

La Manchester United, în centru sunt preferaţi jucători precum Pogba, McTominay sau Fernandes, iar în actualul sezon, mijlocaşul olandez nu a fost folosit nici măcar un minut. 

Afla mai multe despre: united-van basten-van de beek 

viewscnt
Articole similare