You are here:

Legendele Superligii | "Petrolul a renăscut. A fost la liga a patra, iar acum e o echipă de temut". Octavian Grigore le-a făcut bilanţul ploieştenilor în ultimii opt ani

Legendele Superligii | "Petrolul a renăscut. A fost la liga a patra, iar acum e o echipă de temut". Octavian Grigore le-a făcut bilanţul ploieştenilor în ultimii opt ani

Petrolul

Comentarii

Octavian Grigore este cu siguranţă una dintre "Legendele Superligii", iar acum fostul fundaş şi-a amintit de implicarea sa în renaşterea clubului de suflet, Petrolul Ploieşti.

"În 2016, clubul era în faliment, iar o mână de oameni, printre care mă regăsesc şi eu, a contribuit la reînvierea Petrolului. Alături de suporteri şi de oamenii care ne-au sprijinit financiar.

A fost o perioadă de pionierat cu meciurile din Liga a IV-a, dar Petrolul a renăscut. Acum a urcat uşor, uşor şi a devenit o echipă de temut, acum este o echipă bună" , a spus Octavian Grigore la Orange Sport. 

Octavian Grigore a început fotbalul la centrul de copii şi juniori al Petrolului, în 1974. Fostul fundaş central a debutat pentru echipa de seniori a ploieştenilor, în anul 1981, la doar 17 ani, într-un meci din liga a doua, cu Metalul Plopeni, partidă în care a şi reuşit să marcheze.

În cariera sa, Octavian Grigore a jucat doar la Petrolul, până în anul 2000, când s-a retras, bifând peste 500 de meciuri oficiale în primele două ligi şi în Cupa României. Imediat după încheierea carierei de fotbalist, Octavian Grigore a trecut instant pe banca tehnică.

În CV-ul său de antrenor se regăsesc cluburi importante din istoria fotbalului românesc, precum, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu, CFR Timişoara şi chiar clubul de suflet, Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare