Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leipzig - Marseille. Cotă excelentă de 2.10 la acest meci

Leipzig - Marseille. Cotă excelentă de 2.10 la acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Leipzig - Marseille Europa League 05.04.2018. Se anunţă un duel spectaculos, între două echipe care practică jocul ofensiv. Marseille este fără îndoială echipa mai experimentată.

Ponturi pariuri Leipzig - Marseille Europa League 05.04.2018

Interesant este că Leipzig a câştigat doar două meciuri pe teren propriu în actuala ediţie a cupelor europene. A pierdut de două ori, iar un al cincilea meci s-a terminat la egalitate. Îngrijorător este faptul că echipa a primit de fiecare dată gol în meciurile de pe teren propriu. La fel s-a întâmplat şi în deplasare. În total, vicecampioana Germaniei a primit 16 goluri în 10 meciuri. Leipzig vine după o serie de şase meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. Includem aici şi o victorie cu 2-1 în faţa liderului din Bundesliga, Bayern Munchen. În campionat, echipa stă pe locul 4, la două puncte de podium. Echipa riscă să piardă însă calificarea în viitoarea ediţie de Champions League. Avansul faţă de poziţia a cincea este de numai un punct.

Pe betano.com găseşti mii de transmisiuni live din toate campionatele lumii. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Leipzig - Marseille Europa League 05.04.2018

De cealaltă parte, Marseille a pierdut jumătate dintre cele 16 partide disputate împotriva echipelor din Germania şi a câştigat doar cinci pe parcurs. În deplasare, francezii au câştigat un singur meci. De Germania se leagă cea mai importantă performanţă europeană a lui Marseille. Pe 29 mai 1993, francezii câştigau prima ediţie de UEFA Champions League, 1-0 cu AC Milan, într-o finală disputată la Munchen. De atunci, echipa de pe ţărmul Mediteranei a mai disputat două finale de Cupa UEFA, în 1999 şi 2004. De fiecare dată a fost învinsă. OM a fost învinsă, fără să marcheze vreun gol, în ultimele trei deplasări în Germania.

Leipzig - Marseille X2 @ 2.10

Afla mai multe despre: leipzigmarseilleponturi pariurieuropa league 

viewscnt
Articole similare