You are here:

Lennon a pus piciorul în prag: "Cine e Şumudică? Tipul care vorbeşte tot timpul? Foarte neprofesionist"

Lennon a pus piciorul în prag: "Cine e Şumudică? Tipul care vorbeşte tot timpul? Foarte neprofesionist"

Rapid

Comentarii

Rapid o va întâlni pe Dinamo, duminică, 18 august, de la ora 21:30, într-o partidă din etapa a şasea a SuperLigii.

Lennon vs. Şumudică: ”Foarte neprofesionist!”

Pe data de 18 august, de la ora 21:30 sa va disputa derby-ul dintre Rapid şi Dinamo. Meciul va putea fi urmărit pe orangesport.ro. în format LIVE VIDEO.

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a prefaţat duelul cu Dinamo. Antrenorul a lăsat de înţeles că va efectua câteva schimbări faţă de ultimul meci Gloria Buzău (1-1). De asemenea, Lennon a fost întrebat şi despre situaţia lui Marius Şumudică, care stă la ”pândă” să îi ia locul antrenorului irlandez.

Întrebat dacă a avut "un Marius Şumudică în Scoţia", Lennon a replicat: "Cine e? E tipul care vorbeşte tot timpul? Nu cred că e prea bine. E foarte neprofesionist modul în care se comportă. Nu, nu cred că este cineva ca Şumudică în Scoţia sau oriunde în Europa".

Lennon, înainte de meciul cu Dinamo:

"Cred că este de înţeles faptul că fanii nu sunt satisfăcuţi de rezultatele de până acum. Am luptat foarte mult pentru a obţine o victorie, însă nu am reuşit. Tot ceea ce simt fanii, eu simt înzecit. 

În cariera mea am câştigat 24 de trofee majore. Ştiu să câştig, doar că la momentul actual e nevoie de puţin timp pentru a schimba cultura, profesionalismul. Înţeleg complet frustrarea fanilor, iar eu simt o presiune autoimpusă care e mai mare decât presiunea de la oricine altcineva. Mesajul meu pentru fani? Şi noi ne dorim la fel de mult ca voi.

Da, vor fi modificări în primul 11, dar nu multe. Sunt mulţumit de modul în care a arătat echipa şi de modul în care a controlat jocul. Din punct de vedere defensiv am arătat foarte bine. La meciul trecut, golul adversarilor a venit dintr-o fază fixă. Am ratat şi câteva ocazii importante spre final. Dacă am fi marcat, nu am mai fi avut acum toate aceste discuţii legate de faptul că echipa nu câştigă. Trebuie să mergem mai departe şi să continuăm să credem. Sunt convins că rezultatele vor veni", a spus Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Rapid a disputat cinci meciuri oficiale, toate în SuperLigă, dar încă nu a obţinut vreo victorie. Giuleştenii au înregistrat patru remize, cu UTA, CFR, Sepsi şi FC Buzău, şi un eşec, la Ploieşti, cu Petrolul.

 

Afla mai multe despre: marius şumudicăneil lennonrapid 

viewscnt
Articole similare