You are here:

Lennon, din acelaşi ”aluat” cu Daum. Asemănarea dintre cei doi antrenori: ”E clară treaba”

Lennon, din acelaşi ”aluat” cu Daum. Asemănarea dintre cei doi antrenori: ”E clară treaba”

Rapid

Comentarii

Echipa Gloria Buzău a încheiat sâmbătă seara la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Lennon vs. Daum. Comparaţia făcută de Grădinescu

Rapid a scos doar o remiză şi în deplasarea de la Gloria Buzău, scor 1-1, şi a rămas fără victorie în primele cinci etape disputate din noul sezon al Superligii.

Vişiniii au doar patru puncte după cinci etape, zero victorii, motiv pentru care au început primele zvonuri despre demisia lui Neil Lennon.

Emil Grădinescu a mărturisit că Lennon îi aduce aminte de Daum, fostul selecţioner al României, care, la fel ca tehnicianul din Giuleşti, nu cunoaşte foarte bine fotbalul românesc.

”Situaţia lui Lennon seamană cu Daum la naţională, a venit, a pus jucătorii aiurea în teren, a venit nu i-a evoluat corect, exact asta se întâmplă şi la Rapid. Îl pui pe Petrila, 4 etape joci decar sau inter, şi în sfârşit îl scoţi în tuşă şi îţi face faza golului...

E clară treaba că are nişte evaluări ciudate, neobnişnuite, era bine dacă Daum pleca mai repede, şi făcând paralele, poate că e bine ca şi Lennon să plece mai repede”, a declarat Emil Grădinescu la Prima Sport. 

  • Rapid - Dinamo se joacă duminica viitoare, de la 21:30, şi va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe orangesport.ro.

Panduru, despre demiterea lui Neil Lennon:

”Mi se pare că e cam devreme să iei o decizie. Etapa a cincea cu antrenor străin… e devreme. E clar că lucrurile nu merg. Poate la prima pauză să te gândeşti la ceva, dar acum nu cred că e corect. Nu e corect pentru nimeni”, a explicat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: rapidneil lennondaum 

viewscnt
Articole similare