Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lens - PSG | After party fără Messi şi Neymar

Lens - PSG | After party fără Messi şi Neymar

Pariuri sportive

Comentarii

Abia trezite după petrecerea de Revelion, vedetele de la PSG au derby cu a doua clasată din Ligue 1. Cu Messi în Argentina şi cu Neymar suspendat, parizienii au o misiune mai mult decât complicată la Lens, unde nimeni n-a plecat cu vreun punct în acest sezon

Cotă uriaşă pentru PSG

  • Lens - PSG, duminică, 21:45, Orange Sport 1 

Christophe Galtier nu are de ales şi va trimite în teren o linie de atac inedită. Lângă Mbappe, vor juca puştiul Ekitike şi spaniolul Soler. Alături de PSG, Lens are cea mai bună apărare din Franţa. Doar zece goluri a încasat în 16 etape. Toate aceste aspecte ne fac să ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat, cu puţine goluri. La Betano, cota pentru sub 2.5 goluri e foarte bună (2.15) şi merită încercată. Aceeaşi cotă are şi o victorie a parizienilor, care n-au mai câştigat pe Stade Bollaert-Delelis de opt ani.

Mbappe, din nou salvatorul de serviciu?

După ce şi-a şters lacrimile de la finala Mondialului, Mbappe a revenit în Ligue 1 cu un gol decisiv. Chiar dacă a adus victoria cu Strasbourg din penalty, cel mai valoros jucător al parizienilor a dovedit că eşecul cu Argentina e un capitol închis. Cu 13 goluri în 15 meciuri din campionat, Mbappe este, cu siguranţă, principalul favorit să marcheze în derby-ul cu Lens. 2.27 e cota la Betano pentru cel puţin un gol al lui Kylian. Tot la ”Speciale”, avem o cotă mai mult decât tentantă. Verratti are o medie de aproape un ”galben” la două meciuri în Ligue 1, iar cei care mizează pe un cartonaş încasat de italian în meciul cu Lens aproape că îşi pot tripla miza (cota 2.95). 

Echipe probabile:

  • Lens: Samba; Medina, Danso, Gradit; Frankowski, Abdul Samed, Fofana, Onana, Machado; Sotoca, Openda
  • Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat; Vitinha, Verratti, Ruiz; Soler; Mbappe, Ekitike
 

Afla mai multe despre: lens psg 

viewscnt
Articole similare