Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a intervenit după ce Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta! ”Eu am curaj să fac pariu!”

Leo Grozavu a intervenit după ce Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta! ”Eu am curaj să fac pariu!”

Stranieri

Comentarii

Atacantul Valentin Mihăilă a fost transferat de la gruparea de ligă secundă Parma, la Atalanta, echipă care ocupă locul 4 în Serie A, a anunţat clubul din Bergamo.

El a fost achiziţionat sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Parma a plătit pentru Mihăilă în vara anului 2020 circa 10 milioane de euro, dar acum ar putea primi mai puţin, cota jucătorului român de 21 de ani scăzând după ce echipa lui a ajuns în Serie B şi el s-a accidentat. În acest sezon, el a jucat numai 13 meciuri pentru echipa de pe locul 13 al clasamentului ligii secunde italiene şi a marcat două goluri.

Acum, Leo Grozavu, fostul antrenor de la Sepsi, are încredere că Valentin Mihăilă va reuşi să se impună la Atalanta. Mai mult decât atât, Grozavu a dezvăluit că Gasperini, antrenorul Atalantei, s-ar fi sfătuit înainte de transfer cu Devis Mangia, fostul principal al Craiovei. 

”Eu am curaj să fac pariu!”

”Un transfer fantastic, a ajuns la o echipă care a făcut senzaţie în Italia. Îmi place mult Atalanta, îi urmăresc, o echipă extraordinară. Gasperini a schimbat echipa, a adus-o în Champions League, apoi în primăvara Champions. Cred că şi în acest an are un cuvânt de spus în lupta pentru titlu. În niciun caz (n.r.: - întrebat dacă Mihăilă poate juca în banda stângă în sistemul 3-4-3! 

Să joci în linia mediană înseamnă să te şi aperi. Mihăilă nu ştie să se apere. Eu am curaj să fac pariu! Gasperini şi scouterii de la Atalanta ştiu foarte bine ce calităţi are Mihăilă, sunt convins că l-au contactat pe Mangia, sunt convins că ştiu şi ce mănâncă.

Şi cred că l-au luat pentru linia de atac. 3-4-3-ul ăsta îi vine foarte bine lui Mihăilă, i se potriveşte extraordinar. Îl ţine sus acolo, joacă contraatac mult mai mult, ceea ce-i convine. Nu e un jucător de dribling fantastic, e jucător de spaţiu, de contraatac, cu viteză şi execuţii bune. Vorbim despre 3-4-3 pe atac, pe apărare se transformă în 5-4-1”, a declarat Leo Grozavu, potrivit looksport.ro.

Atalanta ocupă locul 4, de Liga Campionilor, în Serie A şi este calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, fază în care va evolua cu Olympiacos Pireu.

Afla mai multe despre: leo grozavu-mihăilă-atalaanta 

viewscnt
Articole similare