Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, acuzaţii dure după meciul cu Dinamo: „Poli Iaşi este singura echipă dezavantajată!”

Leo Grozavu, acuzaţii dure după meciul cu Dinamo: „Poli Iaşi este singura echipă dezavantajată!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a terminat la egalitate duelul cu Dinamo, scor 0-0, în etapa #29 din Superliga României.

Leo Grozavu acuză: „Suntem cea mai dezavantajată echipă!”

Antrenorul moldovenilor a vorbit la câteva zile distanţă după meciul din Copou şi a recunoscut că echipa sa nu a performat la nivelul dorit. Mai mult decât atât, Leo Grozavu s-a plâns de programul infernal pe care gruparea sa l-a avut în perioada recentă şi crede că Poli Iaşi este singura echipă dezavantajată din acest punct de vedere.

„N-am mai fost cei care mă aşteptam să fim. Până la urmă, să fiu corect, am câştigat un punct. Altădată spuneam că am pierdut două puncte, dar de data asta chiar am câştigat un punct.

A fost o primă repriză echilibrată, în care am reuşit să rămânem agresivi şi să nu lăsăm adversarul să joace. Când am luat mingea, am avut posesia fără să fim periculoşi, dar chiar şi aşa am avut o situaţie bună de a marca.

A fost şi o săptămână foarte grea. Probabil suntem singura echipă dezavantajată din punctul ăsta de vedere. Programul a fost infernal. În şase zile, am avut trei jocuri, cu cea mai lungă deplasare din campionat şi cu unii dintre jucătorii de bază indisponibili. Nu e uşor. Suntem mulţumiţi. Mi-aş fi dorit mai mult, dar una peste alta, suntem pe plus.

Totul se va decide la play-out. Spun asta de vreo cinci etape. Atunci va începe adevăratul campionat. Până atunci, toate echipele încearcă să-şi asigure o zestre cât mai mare de puncte pentru a fi liniştite în play-out. Dacă prinzi o formă bună, sunt absolut convins că în trei-patru etape poţi să fii liniştit pentru tot restul play-out-ului. Va fi o luptă acerbă în primele cinci etape”, a spus Leo Grozavu, conform sptfm.ro.

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasidinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare