Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, pregătit de meciurile din play-off-ul Ligii 1: "Ăsta a fost obiectivul. Nu suntem 100% din punct de vedere fizic"

Leo Grozavu, pregătit de meciurile din play-off-ul Ligii 1: "Ăsta a fost obiectivul. Nu suntem 100% din punct de vedere fizic"

FC Botoșani

Comentarii

Leo Grozavu şi Liviu Ciobotariu au oferit primele declaraţii, după Hermannstadt - Sepsi 1-2.

Hermannstadt a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Golofca şi Vaşvari. Pentru Hermannstadt a înscris Bagaric, în minutul 25.

Prin discursul său, Leo Grozavu a încercat să-i ţină în priză pe fotbaliştii săi, care sunt cu un pas în play-off-ul Ligii 1: "Era normal să avem nevoie de o victorie. Au făcut o partidă bună băieţii şi am reuşit. Nu suntem 100% din punct de vedere fizic. Mai sunt multe partide. Era important să avem victorii. Am suferit mult în această perioadă din cauza COVID 19, am pierdut timp. Am reuşit să rămânem în partea superioară. Ne dorim să intrăm în play-off, ăsta a fost obiectivul, dar mai e până acolo. Nu trebuie să ne oprim, mai sunt partide, mai sunt puncte puse în joc", a spus antrenorul lui Sepsi. 

Liviu Ciobotariu s-a raportat la penalty-ul acordat lui Sepsi: "Sunt supărat din cauza rezultatului, dar de joc... Eu cred că nu meritam să pierdem azi, un egal ar fi echitabil, mai ales că golul al doilea din penalty a fost, din ce am înţeles, a fost un penalty discutabil.

Ca joc sunt mulţumit, pentru că am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă care îşi merită locul în clasament şi eu zic că ne-am ridicat la nivelul lor.  Prea puţin am pus probleme în atac şi trebuia să fim mai lucizi în special pe faza de construcţie", a spus antrenorul lui Hermannstadt.   

 

Afla mai multe despre: leo grozavuliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare