Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi a tremurat la propriu cu Real Madrid! Cum a fost surprins starul Barcelonei pe finalul meciului VIDEO

Leo Messi a tremurat la propriu cu Real Madrid! Cum a fost surprins starul Barcelonei pe finalul meciului VIDEO
Comentarii

Leo Messi nu a avut de îndurat doar înfrângerea în faţa lui Real Madrid, scor 2-1, ci şi condiţiile vitrege din capitala Spaniei.

VIDEO Real Madrid - Barcelona 2-1. Madrilenii câştigă El Clasico şi urcă pe primul loc în La Liga

Real Madrid a învins echipa FC Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Benzema ’13 şi Kroos ’28 pentru învingători, respectiv Mingueza ’60 pentru FC Barcelona. Ambele echipe au ratat ocazii importante, având câte două bare.

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

Messi, care a avut mai multe ocazii de a marca împotriva rivalilor, a tremurat la propriu. La Madrid a plouat cu găleata, iar argentinianul a fost afectat. În minutul 79, camerele care au transmis meciul l-au surprins pe Messi în timp ce tremura. Vedeta echipei s-a dus la margine, unde şi-a schimbat tricoul. 

În urma acestui rezultat, madrilenii au urcat provizoriu pe locul I în clasament, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, care joacă, duminică, în deplasare, cu Betis Sevilla. FC Barcelona ocupă locul 3, cu 65 de puncte.

Afla mai multe despre: leo messi tremuraleo messireal madrid barcelona 

viewscnt
Articole similare