Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi este aşteptat să se retragă în Argentina! ”Sper să vină!”

Leo Messi este aşteptat să se retragă în Argentina! ”Sper să vină!”

Lionel Messi

Comentarii

Ignacio Astore, preşedintele echipei Newell's Old Boys, speră ca Lionel Messi să se poată retrage la clubul pe care îl conduce.

Oficialul echipei a spus că face toate eforturile ca echipa pe care o reprezintă să beneficieze de cele mai noi facilităţi, în speranţa că îl va atrage pe starul lui PSG la echipa unde a jucat în copilărie. 

Lionel Messi încă evoluează la cel mai înalt nivel, dar speciliaştii din lumea fostbalului susţin că Balonul de Aur nu va mai putea face asta mult timp, astfel că va veni şi momentul când va agăţa ghetele în cui. 

Newell's Old Boys vrea să fie pregătită pentru acest moment şi a demarat mai multe acţiuni de îmbunătăţire a clubului. Preşedintele echipei îşi doreşte foarte mult ca Lionel Messi să se retragă la echipa pe care o conduce. 

În 1995, Lionel Messi s-a transferat la Newell's Old Boys, unde a petrecut 5 ani. În 2000, argentinianul a semnat cu Barcelona, iar restul este deja istorie. 

 ”Sper să vină!”

”Pentru ca Messi să vină, clubul trebuie să fie pregătit de orice. Trebuie să dăm stadionului un salt calitativ şi trebuie să fie în concordanţă cu condiţiile la nivel naţional şi mondial. 

Acest club a făcut o muncă grozavă cu foştii jucători şi antrenori ai clubului, dar şi cu cei care sunt încă în activitate, cum e Messi. Vrem să extindem brandul Newell's. Sper să vină, dar depinde de el şi de cât este de pregătit clubul”, a declarat Astore, conform sport.es. 

Afla mai multe despre: lionel messi-ronaldo-argentina 

viewscnt
Articole similare