Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu sare în apărarea lui Edjouma: ”A ridicat piciorul la limită, dar nu se impunea roşu!”

Leo Strizu sare în apărarea lui Edjouma: ”A ridicat piciorul la limită, dar nu se impunea roşu!”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Superligă.

FCSB a dominat meciul şi a deschis scorul în minutul 45, prin Edjouma, după o fază la care Olaru a centrat, iar Florinel Coman a deviat cu capul.

Edjouma a reuşit dubla în minutul 79, dar FC Voluntari a echilibrat finalul de meci după ce Marcelo Lopes a redus din diferenţă în minutul 90, cu un şut superb din voleu. Victoria cu 2-1 o aduce pe FCSB pe locul 3, cu 47 de puncte, la cinci puncte de lider, Farul Constanţa.

În minutul 82, Malcom Edjouma a avut o intrare extrem de dură asupra căpitanului echipei FC Voluntari, Igor Armaş, dar nu a fost sancţionat cu cartonaşul roşu. După meci, Leo Strizu a sărit în apărarea jucătorului. 

”A ridicat piciorul la limită, dar nu se impunea roşu!”

”Ne-am atins obiectivul, ne interesau cele trei puncte. Nu a fost uşor, dar felicit băieţii pentru că au demonstrat că merităm să fim mai în faţă. Echipa a jucat foarte bine prima repriză, poate spre final am crezut că suntem câştigători, relaxarea te costă. Această victorie ne dă elan şi cred că vom avea un final foarte bun.

Am avut foarte multe ocazii, dar dacă marcam jumătate dintre ocazii, meciul era rezolvat mult mai devreme. Nu ne rămâne decât să luăm toate cele trei puncte din fiecare meci. Nu ştiu ce a fost în trecut, pe noi ne interesează prezentul. De acum încolo sunt importante doar puncte, nu şi aspectul jocului.

N-a avut nicio intenţie (n.r.- Edjouma) să lovească adversarul. S-a orientat spre minge. A ridicat piciorul la limită, dar nu se impunea roşu”, a spus Strizu.

Victoria cu 2-1 o aduce pe FCSB pe locul 3, cu 47 de puncte, la cinci puncte de lider, Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: fcsb-leo strizu-edjouma 

viewscnt
Articole similare