Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu se dezice de prietenia cu Mihai Stoica: ”Nu mai există cale de împăcare! Era un caracter deosebit”

Leo Strizu se dezice de prietenia cu Mihai Stoica: ”Nu mai există cale de împăcare! Era un caracter deosebit”

Fotbal

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Leo Strizu (55 de ani), a declarat că nu mai este cale de împăcare între el şi Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al echipei.

  • Leo Strizu a luat prin surprindere pe toată lumea la finalul partidei cu Petrolul, câştigată de FCSB cu scorul de 4-1, în Superligă, în momentul în care şi-a prezentat demisia.

Leo Strizu, dezamăgire profundă legată de Mihai Stoica

Tehnicianul l-a considerat vinovat pe Mihai Stoica pentru tot tratamentul incorect pe care l-a primit la FCSB, chiar dacă era antrenorul principal al echipei în acte.

La câteva zile distanţă de la demisie, Leo Strizu a ieşit public şi a făcut câteva dezvăluiri care indică faptul că între el şi Mihai Stoica s-au consumat mai multe momente tensionate, cu toate că se considerau prieteni.

Antrenorul l-a acuzat pe conducător de faptul că a interzis accesul său la antrenamentele echipei, dar şi în cantonamentul susţinut de echipă, iarna trecută, în Turcia.

Leo Strizu, despre Mihai Stoica: ”Avea un caracter frumos până să vină în Bucureşti”

Leo Strizu consideră că Mihai Stoica s-a schimbat foarte mult din momentul în care a părăsit Galaţiul şi s-a mutat definitiv la Bucureşti.

Vreo doi ani nu ştiu dacă am dormit mai mult cu nevastă-mea decât cu MM Stoica. Galaţi, cantonamente, deplasări şi aşa mai departe. Multe am făcut!

Niciodată! Nu mai e cale de împăcare între noi! Atunci, vă daţi seama, făceam greşeli unul faţă de celălalt, pe care doar prietenii treceau peste ele.

Este inuman să cerţi un jucător sau să-ţi vorbească unul care a jucat pe la tineret-speranţe (n.r. - Mihai Stoica) şi să vorbească cu tine despre profunzimea fotbalului. E inuman!

Până să vină în Bucureşti, Mihai Stoica era un caracter deosebit, prietenos, extraordinar. Bine, el era conducător atunci. Aici e frumos la Steaua (n.r. - FCSB), nu trebuie să îţi faci probleme cu banii, că banii sunt la zi, nu trebuie să-ţi faci probleme cu cheltuielile. Mai trebuie să mai vii şi tu cu ceva!”, a declarat Leo Strizu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: leo strizumihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare