Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski a rupt tăcerea: "Xavi are un plan clar pentru a readuce Barcelona în top. Totul s-a întâmplat foarte repede"

Lewandowski a rupt tăcerea: "Xavi are un plan clar pentru a readuce Barcelona în top. Totul s-a întâmplat foarte repede"

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (34 de ani), noul atacant al Barcelonei, a vorbit pe larg despre mutare după ce aceasta s-a oficializat, în urma negocierilor încheiate cu succes între Bayern şi Barcelona. "Lewa" a spus că ultimele săptămâni au fost dificile pentru el.

Barcelona a obţinut transferul lui Robert Lewandowksi, atacantul care a "rupt" plasele în ultimele sezoane la Bayern. După ce a fost anunţat oficial ca noul fotbalist al catalanilor, "Lewa" a rupt tăcerea şi a vorbit despre negocieri şi despre cele întâmplate în ultimele săptămâni.

Lewandowski a rupt tăcerea: "Xavi are un plan clar pentru readuce Barcelona în top. Totul s-a întâmplat foarte repede"

După mai multe săptămâni de negocieri şi mai multe oferte refuzate, Barcelona şi Bayern au bătut palma pentru transferul lui Robert Lewandowski, care va semna un contract pe trei ani cu catalanii. La 24 de ore după anunţul oficial al transferului la Barcelona, atacantul a rupt tăcerea.

"Ultimele săptămâni au fost foarte dificile. Nu e uşor pentru mine să-mi găsesc cuvintele potrivite. Sunt multe lucruri care-mi trec prin cap, am încercat să stau relaxat şi să mă bucur de vacanţă. Vârsta şi experienţa m-au ajutat, dacă eram mai tânăr poate că aş fi fost stresat şi nervos.

Totul s-a întâmplat foarte repede în cele din urmă. Nu a fost timp de gândire. Sunt fericit că s-a găsit o soluţie. Sunt fericit că o să mă întorc pe teren cu Barcelona. E următorul pas în cariera mea. De ce am ales Barcelona? Am dorit să joc într-un alt campionat decât cel al Germaniei, am luat decizia de mult timp. A fost cea mai grea decizie din viaţa mea.

Mi-am dorit să trăiesc în altă parte, să descopăr ceva nou alături de familia ea. Întâlnirea cu Xavi din Ibiza? Coincidenţă. Dar a existat chimie între noi din prima. Mi-a spus că mă aşteaptă, că vom lucra împreună şi că vom face multe lucruri bune. Are un plan pentru a readuce Barcelona în top. Vreau să câştig cu Barcelona", a spus Robert Lewandowski.

Afla mai multe despre: lewandowskibarcelonareactie 

viewscnt
Articole similare