Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski, OUT de la FC Barcelona. Atacanţi de clasă mondială doriţi de catalani pentru a-l înlocui pe starul polonez

Lewandowski, OUT de la FC Barcelona. Atacanţi de clasă mondială doriţi de catalani pentru a-l înlocui pe starul polonez

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona caută deja un înlocuitor pentru atacantul polonez Robert Lewandowski, al cărui contract cu campioana entitre a Spaniei expiră în iunie 2026, dar care ar putea da curs în vară unor oferte din Arabia Saudită.

Lewandowski (35 de ani), fostul golgheter al echipei Bayern Munchen, a semnat cu Barcelona în vara anului 2022 şi a disputat până acum 57 de meciuri în tricoul "blaugrana", reuşind 39 de goluri şi 12 assist-uri.

Cotidianul catalan Sport scrie că bilanţul polonezului "este unul pozitiv pentru moment", însă FC Barcelona are opţiunea de a-i rezilia contractul în sezonul 2024-2025, dacă Lewandowski va juca în mai puţin de 55% dintre meciuri.

Barca şi-a asigurat între timp serviciile brazilianului Victor Roque, actualul atacant al echipei Athletico Paranaense, pe care speră să-l aducă în Spania încă din luna ianuarie.

Gruparea de pe Camp Nou doreşte să recruteze însă un atacant, prioritatea reprezentând-o un jucător care să vină liber de contract, dar ar putea face un efort financiar dacă ar fi vorba de un tânăr fotbalist de perspectivă.

Printre jucătorii pe care FC Barcelona îi are în vedere se numără Victor Osimhen (SSCNapoli), Jonathan David (Lille), Victor Boniface (Bayer Leverkusen), Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), Moise Kean (Juventus) şi Serhou Guirassy (Stuttgart).

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare